Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Наследство“ еп.385: Опасност дебне Яман! – какво ще се случи…

След като Сехер вижда, че Яман постоянно се чеше по брадата и го пита какво става. Яман ѝ отговаря, че сигурно е от това, че брадата му много е пораснала.

Сехер излиза и след малко се връща с ножица и гребен, за да подстриже брадата му.

Сехер се захваща с постригването на брадата му и му казва, да не се притеснява, защото тя е добра в това и му дава пример, че когато баща ѝ е бил болен тя го е подстригвала.

-Имай ми доверие, нищо няма да се случи!

Яман поглежда с пълни с любов очи Сехер. Сехер е смутена, ръката ѝ започва да трепери от вълнение, а Яман я хваща за ръка и я пита:

-Ти по този ли начин искаш да ми кажеш, че ме обичаш, така ли?

-Но…, може и така да се каже! Аз… те… – Сехер иска да каже обичам, но ѝ е трудно затова казва: -Аз се грижа за теб! Мисля за теб!

Яман придърпва Сехер към себе си и я пита, дали иска още нещо да му каже. Смутена тя му отговаря, че го е подстригала много хубаво и според нея той изглежда прекрасно и бързо излаза в салона. Отвънка Сехер си мисли, че Яман няма да се откаже от намерението си, тя да му каже, че го обича и се чуди какво да прави.

Мислите ѝ са прекъснати от Джанан, която ѝ казва, че е дошла да бъде близо до сина си и макар, че той не иска да я вижда, тя ще стои пред стаята му и ще се моли, за да се оправи по-бързо.

Камерата ни показва Чичек, която следи Джанан и говори със Зухал по телефона, че Джанан е пристигнала в болницата. Зухал ѝ нарежда да не я изпуска от поглед и да следи всяка нейна стъпка.

Вижте също..

Утре в "Ти разкажи, Черно море": (27 март)

admin

“Опасно изкушение”: Хандан е отвлечена?

admin

Вятърничав – Епизод 73 (Ето какво ще видим)

admin

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 122

admin

Гюлгюн хваща Орхан с Диджле, той признава, че винаги й е изневерявал

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy