Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 242 – Драматични събития преди заминаването на Анупама

Пахи сервира кафе на Адхик, докато Барха, Димпъл и Мая реагират с недоволство. Пахи се извинява на Барха, а когато Димпъл ѝ се подиграва, Пахи спокойно ѝ предлага и тя да се поучи, като споделя, че Анупама я е научила, че новото начало може да се случи всеки ден. Ануж и Анкуш хвалят Пахи, а тя казва на Ануж, че няма да го разочарова. Горд от израстването ѝ, Ануж я пита какво иска. Мая си представя, че Пахи ще помоли Анух да доведе Анупама обратно в дома на Капания, но вместо това Пахи иска прощално парти за Анупама преди заминаването ѝ за САЩ. Мая подкрепя идеята, надявайки се да спечели доверието на Ануж, като помогне с подготовката, докато Барха е видимо раздразнена.

Пахи се обажда на Анупама и я кани в дома на Кападия за прощалното парти, което планират. Анупама се колебае, защото се сеща за Мая. Ануж чрез прочувствено стихотворение се опитва да я убеди да присъства и Анупама в крайна сметка ги уверява, че ще дойде. Това кара Барха и Мая да се дразнят. Скоро Анупама открива, че в един и същи ден са планирани две прощални партита.

Междувременно краката на Анупама продължават да я болят, но тя се насилва да продължи. Малти изразява загриженост за сериозността на раната, но Анупама настоява, че няма да позволи на болката да я спре. Накул хвали нейната сила, въпреки че Малти се притеснява, че може да се наложи да отменят събитието, ако Анупама не се възстанови навреме. Решена, Анупама се мотивира и върви въпреки болката с помощта на Бхаирви. Тя заявява, че никога не се отказва и в името на мечтата си за САЩ няма да позволи контузията да я спре.

Вижте също..

Утре (15-ти ноември) в “По-красива от теб” Ето какво ще видим

admin

Наследство еп.230: „…сега искам всичко да е истинско!“ – какво ще се случи…

admin

“Мрежа от лъжи”: Дерин прави спонтанен аборт, Асия се заканва да й отмъсти за лъжите, които тя е наговорила в полицията за нея

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лейди открива, че Алекс е (9 май)

admin

Diema Family прекъсва “Ямата”

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy