Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 243 – Прощално парти с много изненади!

Анупама пристига в къщата на Шах и е залята от спомени за миналото си. Тя е приятно изненадана от внимателните приготовления, направени от семейство Шах. Канта разговаря с Бхавеш, като отбелязва, че Анупама най-накрая получава любовта и уважението, които е заслужавала преди 26 години. Бхавеш предупреждава, че този момент може да е краткотраен заради темперамента на Лила. Анупама изразява щастието си, че връзките ѝ са непокътнати, а Лила признава, че се чувства засрамена за миналите си прегрешения спрямо Анупама. Анупама подчертава значението на това да се живее в настоящето, като напомня на всички, че животът е твърде кратък, за да се съжалява.

Междувременно Ануж гледа снимката на Анупама, а Мая става все по-раздразнителна. Кинжал, Лила, Димпъл, Мая, Пахи, Доли и Анупама се присъединяват към танца гарба. Анупама се изпълва с радост, когато вижда любимата си храна.

Анупама е приятно изненадана, когато научава от Кинжал, че Лила е приготвила всичко. Любопитна, Анупама пита защо, а Лила обяснява, че през последните 26 години се е фокусирала само върху готвенето за Ванрадж, Хасмук, Паритош и Кинджал и сега осъзнава, че не е ценяла Анупама. Лила с любов храни Анупама, което кара Канта да благодари на Лила, признавайки, че обикновено се е оплаквала, но днес благославя семейство Шах с щастие. Лила кани Канта да ѝ помогне да нахрани Анупама, която се опитва да избърше устата си, но вместо това Лила ѝ помага. Анупама се разчувства, но Пахи и Самар я призовават да запази емоциите за по-късно, тъй като имат още планове за деня.

Вижте също..

Халил Ибрахим Джейхан напуска „Наследство“

admin

„Наследство“ еп.273:„Как да ѝ кажа, че този който нарича батко е убил сестра ѝ“

admin

„Наследство“ еп.223: Какво ще си кажат Яман и Сехер? – какво ще се случи…

admin

Утре (02-ри февруари) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Днес (28-ми ноември) в “Свободна да избира” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy