Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Лабиринт към щастието”, еп. 4 – Зейнеп отхвърля помощта на Бюлент!

Зейнеп уверява Еге, че е добре. Еге упорито изразява загрижеността си и недоволството си от нейното нежелание да приеме помощта му, питайки я защо се прави на твърде горда или упорита, за да поиска помощ. Зейнеп се защитава, настоявайки, че не е искала да изглежда високомерна, а Еге контрира, че ако някой ѝ предложи помощ, тя трябва да я приеме без колебание.

Докато вървят към колата на Еге, той ѝ дава блузата си. Еге научава, че Зейнеп е отскоро в Истанбул и е дошла да учи право. Той е в трети курс в същия университет и веднага разбира, че тя се е класирала на пето място на националните изпити. Зейнеп скромно признава постижението си. Двамата се запознават официално и се гледат един друг.

По време на пътуването до болницата Еге получава обаждане от Мелис, която се тревожи за това къде е той. Тя изразява притеснението си, след като не го е чула, което кара Еге да обясни, че е станал участник в лек инцидент, но я успокоява, че е добре. Зейнеп слуша разговора и коментира загрижеността на Мелис за него. Еге уточнява, че Мелис не е негова приятелка, и предлага на Зейнеп телефона си, за да се обади на майка си. Зейнеп обаче отказва предложението, настоявайки, че може да се справи сама.

Вижте също..

Утре (27-ми ноември) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

Чуй ме – Епизод 31 (Ето какво ще видим) 30-ти март

admin

„Златно момче“, еп.46 – какво ще се случи…

admin

Днес (28-ми ноември) в “Свободна да избира” Ето какво ще видим

admin

„Три сестри“, еп.231 и еп.232: Каква е връзката между брата на Рючхан и Картал?

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy