Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“, еп. 52 – Ерен на прага на шокиращо разкритие!

Метин пристига пръв в къщата на Явуз и успява да намери записите от нощта на убийството на Зафер. Ерен е на път да го хване, затова Метин е принуден да удари отзад, за да не бъде разкрит от полицая. За част от секундата Ерен, без да вижда лицето на шефа си, успява да го рани в рамото. Тежко ранен, Метин се връща у дома и скрива записа.

Ерен е добре, но е ядосан, че е изпуснал заподозрения. Полицейски служител съобщава, че са търсили доказателства навсякъде, но не са намерили нищо. Ерен се пита за липсата на кръв на местопрестъплението и подчертава, че трябва да претърсят отново.

Мердан изразява загриженост за здравето на Метин и за идеята му да набеди Явуз. Метин иска да натопи Явуз, защото въпреки че не е убил Зафер, е извършил други престъпления, взел е подкуп и трябва да си плати за това. Именно Явуз е накрал Метин да изпрати Зафер в затвора. Когато отишъл при него, , защото нямал пари да плати за лечението на съпругата си, Явуз му дал парите в замяна това той да остави невинния Зафер да влезе в затвора.

Вижте също..

Утре във "Вавилон": Ирфан е арестуван, а Иляй разбира (3 септември)

admin

Епизод 175 (Ето какво ще видим) 23-ти януари

admin

Утре в "Опасно изк.": (20 април)

admin

Утре във ФИНАЛА на “Мрежа от лъжи” (Ето какво ще видим) 25-ти октомври

admin

Трима братя, три сестри с.2 еп.30 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy