Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Ивайло Секулички напусна „Островът на 100-те гривни“ с трогателен жест

Предприемачът Ивайло Секулички напусна предаването по bTV, след като дари последната си гривна и живота си в играта на участничка от своя лагер „Глория“. Преди него инфлуенсърът Еляса Хасан и емигрантът в Германия Грозденка Владова също се разделиха с екстремното приключение, измъчвани от здравословни проблеми. Съперниците им, които продължават жестоката битка за оцеляване и за дял от голямата награда от 300 000 лева, ги изпратиха с аплодисменти. Ивайло се озова на елиминация след рискова и неуспешна стратегия на сълагерника си, IT специалиста Шериф Алла Елдин. Заплахата от отпадане надвисна и над Марина Хаджийска, която е земеделец и майка на две деца. Двамата паднаха в игра за прецизност от тенисистката Петя Гергова от лагер „Нумеролозите“. Съдбата им се оказа в ръцете на златногривния Шериф и той реши да запази в играта Ивайло, с когото го свързва приятелство и извън предаването. Волята му обаче не беше зачетена.

Ивайло се озова на елиминация след рискова и неуспешна стратегия на сълагерника си, IT специалиста Шериф Алла Елдин. Заплахата от отпадане надвисна и над Марина Хаджийска, която е земеделец и майка на две деца. Двамата паднаха в игра за прецизност от тенисистката Петя Гергова от лагер „Нумеролозите“. Съдбата им се оказа в ръцете на златногривния Шериф и той реши да запази в играта Ивайло, с когото го свързва приятелство и извън предаването. Волята му обаче не беше зачетена.

Вижте също..

Утре в "Не ме оставяй": Лейля хваща рейса за Мерсин, но Тарък я спира; Арзу решава да се извини на Лейля; Юсуф си намира работа (10 август)

admin

Епизод 7 (Ето какво ще видим) 01-ви февруари

admin

Джейн Сиймур – да бъдеш секси и на 72

admin

Утре в "Опасно изк.": (19 юни)

admin

Ти разкажи, Черно море – Епизод 147 (Ето какво ще видим)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy