Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Лабиринт към щастието”, еп. 9 – Елиф прекарва нощта в леглото на Кузей!

Мелис, разстроена и чувстваща се пренебрегната, се доверява на майка си Ферайе за това колко несправедливо се отнася баща ѝ към нея. Тя обяснява, че когато е поискала от баща си пари, за да отиде на концерт, той е отказал, но не е имал проблем да даде на Зейнеп нов телефон и пари. Ферайе успокоява Мелис, като ѝ обещава да ѝ даде парите за концерта, и я насърчава да се успокои с чаша чай. Мелис, леко успокоена от обещанието, се връща в стаята си, с временно подобрено настроение.

Междувременно Бюлент нежно покрива с одеяло Зейнеп, която е заспала, докато чете „Ромео и Жулиета“ на дивана. Ферайе наблюдава този нежен жест, а притеснението ѝ нараства, когато забелязва нарастващата загриженост на Бюлент за Зейнеп.

На следващата сутрин Елиф се събужда от миризмата на закуска и слиза долу, където е посрещната от Дидем, асистентката на Кузей, която е приготвила храната. Дидем се подиграва с Елиф, като отбелязва, че тя изглежда изненадана всеки път, когато се срещнат, и обяснява, че Кузей я е оставил на нейните грижи, тъй като се чувства отговорен за нея. Дидем размишлява върху собствения си опит, като отбелязва, че въпреки че работи с Кузей от много години, тя остава дистанцирана, сякаш невидима за него.

Вижте също..

Днес (17-ти юли) в “Доктор Чудо” Ферман уверява Назлъ и Али, че

admin

„Наследство“ еп.333: Какво е намислила майката на Яман и Али?

admin

Утре (19-ти юни) в “Почукай на вратата ми” Животът е пълен с изненади

admin

“Свободна да избира” еп. 144 – Анупама и Барха се сблъскват за…

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Анант е обявен за национален герой; Краят на Кумар; Появява се танцьорката Свара (4 април)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy