Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 245 – Ще плати ли Мая за греховете си?

Анупама споделя опита си с Мая. Казва, че когато Ануж я е напуснал, Канта я е завела в болницата, след което е разбрала, че хората искат да живеят, но са безпомощни. Анупама казва, че животът е твърде кратък и не бива да се пропилява. Тя казва, че това може да е последната им среща. Анупама моли Мая да се грижи за Ануж и я прегръща Мая преди да си тръгне.

Кинжал се опитва да даде на Кавия мляко, но тя не го иска. Кинджал споменава как Анупама я е принуждавала да пие мляко, когато е била бременна. Накрая Кавия изпива млякото. Димпъл смята, че Кинжал е мързелива, и ѝ предлага да потърси помощ. Кинжал казва, че никой не се оплаква. Кавия казва на Димпъл да не прави от малките неща голяма работа. Димпъл е изненадана. Самар съобщава на Шах, че Пахи е в стаята си.

Анупама пристига и Анкуш я пита за разговора й с Мая. Тя казва, че всичко е наред, но Ану е разстроена, защото е чула разговора между Анупама и Мая. Ану смята, че Мая е лоша, защото е наранила Анупама, но Анупама обяснява, че Ану е твърде малка, за да може да разбере случилото се.

Вижте също..

Утре (04-ти септември) в “Мистър Грешен” Ето какво ще видим

admin

„Свободна да избира“ еп. 232 – Ще успее ли Ануж да разкрие истината на Анупама?

admin

„Скъпа мамо“, еп. 74 – Ще разкрият ли Назлъ и Мурат чувствата си?

admin

Епизод 38 (Ето какво ще видим) 15-ти август

admin

Днес (23-ти август) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy