Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 246 – Ще замине ли Анупама за САЩ след смъртта на Мая?

Анупама се доверява на Ануж за вината си, страхувайки се, че Ану ще се обвини за смъртта на Мая. Ануж я утешава и настоява Анупама да се съсредоточи върху пътуването си. Ануж планира да запази смъртта на Мая в тайна от Ану, но Барха чува разговора им.

Кинжал сервира чай и Кавия споменава, че писъкът на Ану все още я преследва. Лила се чуди защо Мая е влязла в живота на Ануж и Анупама само за да умре, а Кинжал предполага, че никой освен Анупама не може да се справи с Ану. Паритош смята, че Анупама не бива да заминава за САЩ, което предизвиква спор с Кинжал, която го обвинява в егоизъм. Самар подкрепя Кинжал, а Ванрадж се съгласява, че Анупама не трябва да се спира този път. Лила подчертава, че решението на Анупама е да преследва мечтата си.

Анупама се чувства виновна, че крие смъртта на Мая от Ану. Канта я насърчава да се съсредоточи върху заминаването за САЩ, като я уверява, че Ануж и Ану ще намерят сили да се справят със ситуацията. Анупама обаче е раздвоена, защото си спомня как Ану я моли да не заминава.

Вижте също..

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

admin

Утре в "Домът": (28 май)

admin

Днес (29-ти май) в “Доброта” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Почукай на вратата ми": (13 юли)

admin

Преплетени съдби, еп.48: Халил разкрива на Юсуф истината за миналото на майка му

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy