Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 247 – Ще успее ли Ануж да се справи със ситуацията?

Кавия е объркана защо Ану е припаднала. Лила заявява, че е знаела, че Ануж не може да се справи с Ану, затова е повикана Анупама. Кинджал защитава решението на Пахи да се обади на Анупама в момент на паника и Паритош се съгласява с нея. Лила настоява, че само Анупама може да се грижи за Ану. Ванрадж твърди, че Ануж, който е поел отговорност за Ану, трябва да се справи със ситуацията. Той добавя, че и Шах, и Кападия винаги разчитат на Анупама да реши проблемите им. Ванрадж споделя насаме с Кавия, че се опасява, че Ануж може да попречи на Анупама да замине за САЩ, като използва здравословното състояние на Ану.

Емоционалната Анупама успокоява Ану, като ѝ пее. Димпъл и Барха обсъждат дали Анупама все пак ще замине за САЩ. Барха не е сигурна. Ану откликва на усилията на Анупама, което прави всички щастливи. Барха подозира, че Ану може да е научила истината за смъртта на Мая. Анупама храни Ану.

Вижте също..

“Семейството”: Девин напуска Аслан

admin

„Моето име е Мелек“, еп.173: „Какво отново си направила, Зюмрют?“

admin

„Златно момче“, еп. 113 – Орхан е арестуван!

admin

Утре (24-ти март) в “Дъщерята на посланика” Яхя разказва приказка

admin

"Наследство": Озан е психично болен, а Сехер е визуално копие на покойната му; Яман склонява да запише Юсуф на уроци при Озан; Кираз заявява на Али, че иска

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy