Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Лабиринт към щастието”, еп. 12 – Зейнеп разбира истината за писмото!

Мюрвет иска да знае къде е била Елиф. Елиф спокойно отговаря, че е била в адвокатската кантора, в която работи. Мюрвет настоява за повече подробности за новата ѝ работа. Елиф ѝ отговаря. Мюрвет ядосана я разпитва дали наистина е била в дома на приятелката си. В този момент пристига лелята на Елиф, Йълдъз, и потвърждава историята на Елиф, като ѝ дава фиба за коса, която Перихан уж е донесъл по-рано.

Еге се опитва да се свърже със Зейнеп, но тя не отговаря на обажданията му. Накрая ѝ изпраща съобщение, в което я пита къде е. Зейнеп не знае как да се държи, след като намерила любовно писмо от Еге и за това предпочита да го избягва.

Бюлент е благодарен на съпругата си, че е приготвила стая за Зейнеп. Извинява се, че не я е попитал, преди да доведе Зейнеп в дома им. Ферайе лъже, че съжалява, че не му е повярвала за бащата на момичето. Двамата разговарят за Мелис. Става студено и Ферей се прибира вътре. Бюлент получава обаждане от Гьонюл. Тя го пита за първия ден на дъщеря им в университета. Ферей се връща на терасата и Бюлент спира да говори. Той казва на съпругата си, че обаждането не е било важно. Бюлент се прибира вътре, а Ферей си казва, че знае, че съпруга ѝ я лъже.

На следващия ден Еге отива до къщата на Бюлент и пише на Зейнеп да излезе за да поговорят. Тя взима писмото и слиза. Мелек я следва и започва да ги шпионира. Еге пита Зейнеп защо не се е срещнала с него предишния ден. Зейнеп му показва писмото. Той изненадан пита от къде го е взела. Тя обяснява, че го намерила между учебниците си и казва, че ако някои в къщата бе намерил писмото са щяли да я изгонят. Еге се опитва са ѝ обясни недоразумението, но Зейнеп не иска да го изслуша и се прибира в къщата. Мелис успява да се скрие преди да бъде видяна.

Вижте също..

Утре (19-ти юли) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Утре (03-ти април) в “Огледален свят” Джансу заявява на Тюлин

admin

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“

admin

Утре (07-ми юни) във “Вятърничав” Гьонюл, която пред

admin

Шевал Сам избрана за най-добра актриса в Ливан

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy