Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Моите братя и сестри”, еп. 11 и 12 – Кадир прощава на Мелиса!

Семейство Ерен са в болницата и очакват новини за състоянието на Кадир. Орхан, след като е научил какво се е случило, се кара на сина си и на племенника си, че е поискал пари от Мехмет, вместо да го помоли за помощ. Йомер избухва и упреква чичо си, че ги е оставил да живеят в кокошарник и че единственият човек, който се интересува от благополучието му е Кадир.

Нараняването на Кадир не е сериозно и той бързо е изписан. Мелиса го посещава в дома му и му признава, че тя е била тази, която се е обадила на полицията. Въпреки че първоначално Кадир ѝ се ядосва за намесата, гневът му бързо отминава, и той се извинява.

Междувременно след като става свидетел на връзката между Акиф и Сузан, Харика е съсипана. Тя се връща в училище и освобождава Айбике от хладилника в столовата, където я е заключила по-рано в знак на отмъщение за инцидента на рождения ден на Мелиса, когато Айбике казва на всички, че Акиф и Сузан имат афера. Айбике е много ядосана и се кара Харика, но тя вече не е в настроение за спорове. Тя признава, че Айбике е била права, тъй като току-що е видяла с очите си как майка ѝ целува Акиф.

Вижте също..

Памир Пекин в „Опасни улици“

admin

“Състояние на връзката: сложно е”: Голяма изненада за Айшегюл

admin

„Черешката на тортата“ се отправя на околосветско пътешествие с дипломати

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Анант разбира, че Гена го мами, след като я уличава в лъжа (28 април)

admin

Утре (22-ри ноември) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy