Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“, еп. 56 и 57 – Джейлин научава истината!

Ългаз е на път да признае на Джейлин, че брат му е убил баща ѝ, когато Ерен му се обажда. Полицаят му казва, че Чинар е бил отвлечен от контейнера, в който се е крил. Ългаз се връща в полицейския участък, за да потърси брат си.

Джейлин отива в съда и търси Ългаз. Тя научава, че Явуз е освободен, което води до конфронтация, в която Джейлин го обвинява в убийството на баща ѝ. Йекта защитава Явуз, твърдейки, че той е невинен. Атмосферата става напрегната, тъй като Джейлин иска да узнае истината за убийството на баща си. Парс я уверява, че работят за откриването на истинския убиец. Огорчението на Джейлин обаче нараства. Йекта се подиграва на Джейлин, че Ългаз не я информира за важни събития.

Йекта отвежда Джейлин, за да разкрие истината за убийството на баща ѝ. Йекта намеква, че много хора, включително тези, на които е имала доверие, са скрили истината от нея. Младата жена пристига на едно запустяло място. Йекта разкрива шокираща информация на Джейлин, твърдейки, че Чинар е убил баща ѝ, а Метин го е прикрил. Джейлин намира Чинар със запушен уста и Ългаз, който го развързва заедно с Ерен и Парс. Йекта подчертава, че Ългаз е основният човек, който е скрил истината от Джейлин, което още повече разпалва чувството ѝ за предателство.

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп.197: Дефне е нещастна, защото Зюмрют постоянно я тормози

admin

„Златно момче“, еп.65 – какво ще се случи…

admin

Церемонията по връчване на 81-те награди “Златен глобус” само по KINO NOVA

admin

Епизод 319 (Ето какво ще видим) 04-ти юли

admin

Появява се майката на Пелин, готви разплата

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy