Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Лабиринт към щастието”, еп. 13 – Елиф попада в капана на Хандан!

Мелис чака Еге пред караваната му. Мъжът веднага я пита дали майка му я е изпратила и какво иска тя от него. Мелис отговаря, че Белкис я е помолила да го убеди да я да се прибере у дома за вечеря. Тя казва, че майка му иска той да се прибере за постоянно и казва, че смята, че това е добра идея. Мелис добави, че липсва на Мелоди и ще направи майка си много щастлива ако се съгласи да отиде на вечеря. Еге отговаря отрицателно. Мелис го моли поне да отиде на вечерята. Той отговоря, че не може понеже има други планове.

Мелис иска обяснение защо Еге се е видял пред къщата ѝ със Зейнеп. Тя се прави на добра приятелка и казва, че не иска Зейнеп да го натъжава. Еге я пита защо смята, че е тъжен. Мелис обяснява, че те са приятели от деца и винаги са споделяли проблемите си един с друг. Тя пита какво се е променило. Еге казва, че вече не са деца и понякога не е добре да споделяш всичките си чувства. Мелис е обидена. Еге обяснява, че не е искал да я нарани, а просто да каже понякога в някои ситуации е по-добре да действаш, а не да говориш.

Мелис отново казва, че преди ѝ е споделял всичко. Еге повтаря, че вече са проснали. Мелис заявява, че Еге се е влюбил в Зейнеп. Той я пита откъде си е измислила това. Тя отново го пита за какво са говорили със Зейнеп сутринта. Еге обяснява, че е бил забравил нещо в учебниците, които е дал на Зейнеп и тя му го е върнала. Мелис нападателно казва, че той я лъже и е влюбен в Зейнеп. Двамата спорят и Еге отново заявява, че между него и Зейнеп няма нищо и ако Мелис продължава да говори по тази темата двамата ще спрат да бъдат приятели. Той приключва разговора като влиза в караваната. Мелис не се отказва и се обръща за помощ към Арда.

Вижте също..

„Наследство“ еп.271: Зия казва на Яман, че е убил Кевсер и Икбал…

admin

Наследство – Епизод 115 (Ето какво ще видим)

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лейди съобщава на Фабиан, че е (5 юни)

admin

Утре (27-ми ноември) в “Бараж” Ето какво ще видим

admin

“Моите братя и сестри”: Любовни конфликти и ревност

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy