Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Властелинът на времето – проф. Рачев и рапърът „100 кила“ в „Колко ми даваш?”

Утре вечер, 24 октомври, от 22:00 ч. предаването „Колко ми даваш?“ ще предложи на зрителите на bTV вълнуваща битка с годините, в която ключови участници ще бъдат добре познатият климатолог и „властелин на времето“ проф. Георги Рачев и софиянката с британски акцент – Мариана Хил.

Проф. Рачев, чието име е синоним на знания за климата и климатичните промени, е човек, който може да разказва за снежни бури и природни феномени с магията на разказвач от „1001 нощ“. В неговата компания ще се присъедини не по-малко интересната Мариана Хил, която е превеждала за кого ли не – от кралски особи до филмови звезди, и е запозната с драмите на британското кралско семейство по-добре от колкото с тези на съседите си.

Двамата ще влязат в играта със смесица от съмнение и предпазливост, но и с любопитство и ентусиазъм, а каква сума ще успят да спечелят за публиката, зрителите ще разберат още утре. Техни опоненти ще бъдат колоритни личности, сред които чаровни еднояйчни близначки, инвазивен кардиолог, полицайка, която живее в Лондон, народна певица, мъж, който е открил любовта на живота си от пръв поглед, и истински дервиш. Всеки от тях ще внесе своя уникален характер и история, което ще направи шоуто още по-непредсказуемо и забавно.

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп.226: Живи ли са Митхат и Икра? Къде е Алпай?

admin

“Не ме оставяй”: Тарък се изправя пред Лейля

admin

Млада двойка съжителства с духове от различни епохи в „Призраци“ по bTV Comedy

admin

Казвам се Фарах – Епизод 21 (Трейлър)

admin

„Семейството“, сезон 2, еп. 7: Девин се връща в имението на Сойкан!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy