Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 251 – Как ще си отмъсти Малти?

Семейство Шах научава за затварянето на академията. Димпъл казва, че учениците не са били на ниво и сега трябва да върнат парите. Тя добавя, че на Самар не е било платено на семинара в Мумбай, което шокира всички. Лила подозира, че зад това стои Малти, и семейството обсъжда ситуация.

За наказание Малти принуждава Анупама да танцува на елементарни песни, но вместо това Анупама изпълнява класически танци. Накул критикува Малти, че обижда таланта на Анупама. Междувременно Анудж се притеснява за Анупама, а Анкуш се опитва да го успокои.

Ванрадж съобщава на Шах, че Анупама е отишла да се извини на Малти. Димпъл се оплаква, че Шах се фокусира само върху Анупама. Лила поставя под въпрос поведението на Малти, като казва, че един истински учител не би търсил отмъщение. Хасмук вярва, че Анупама може да спечели Малти, както е направила с Лила.

Димпъл смята, че Шах се притесняват повече за Анупама, отколкото за танцовата академия. Тя казва, че кариерите на Самар и нея са приключили, но Шах мислят само за Анупама. Междувременно Барха казва на Адхик, че е добре, че Анудж е зает в Малти, тъй като те получават време да скрият какво са направили в бизнеса.

Вижте също..

„Ти разкажи, Черно море“, еп.130, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

Дамла Сьонмез с нова роля

admin

Три сестри – Епизод 244 (Ето какво ще видим) 09-ти октомври

admin

Преплетени съдби – Епизод 28 (Ето какво ще видим) 07-ми февруари

admin

Опасни улици – Сезон 16 Епизод 13 (Ето какво ще видим) 21-ви февруари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy