Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Изборът на България – Седмият опит“ на 27 октомври по NOVA

В неделя предстоят парламентарни избори в България, които за последните три години и половина са седмите поред. Вярна на мисията си да информира обективно обществото, NOVA ще предложи на зрителите над 17 часа непрекъснато новинарско съдържание в пет специални предавания, посветени на вота. Журналистите на медията ще се включат директно от 30 точки в страната и чужбина с актуална информация, анализи, ексклузивни гости и прогнози. За първи път в телевизионния ефир NOVA ще отрази изборите и в едни от най-екзотичните и отдалечени точки на света – Япония, Сингапур и Бали. Новини на всеки час, изнесено студио в сърцето на София и социология във виртуална реалност от ново поколение очакват още зрителите на NOVA тази неделя.

Маратонът в ефира на NOVA стартира малко преди 7:00 ч. с „Изборът на България в Събуди се“. Водещи на сутрешния формат ще бъдат Марина Цекова от модерния студиен комплекс на NOVA и Мариян Станков Мон-Дьо от специално изнесено студио.

Новините на всеки кръгъл час в сутрешния сегмент ще бъдат представени от Христо Калоферов. Той и Даниела Тренчева ще обобщят в 12:00 ч. най-важното до момента в едночасовата обедна емисия. Нов обзор на случващото се в деня на вота в Новините на NOVA ще направи Ани Салич в 15:00 ч., а след това и в 19:00 ч.

Вижте също..

Утре (23-ти октомври) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

ВЕСТНИК ТВ САГА – БРОЙ 34 – 2023

admin

Свободна да избира – Епизод 221 (Ето какво ще видим) 11-ти септември

admin

Халил се опитва да помогне на Мелек, но има забрана

admin

Утре в "Откраднати мечти": Хюлия се опитва да издаде Мелис пред (24 август)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy