Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 252 – Самар сключва опасна сделка с Малти!

Ванрадж изразява съмнение, че зад всичко стои Малти, но Лила настоява, че Малти ще ги унищожи. Лила казва, че Анупама, като Кападия, може да се справи, но те не са толкова силни. Тя се притеснява, че Малти ще донесе още неприятности. Ванрадж се опитва да я успокои, но Лила се страхува от влиянието на Малти, отбелязвайки, че както приятелството, така и враждата с богатите са опасни. Ванрадж е смаян.

Междувременно Ануж приготвя чай за Анупама и тя го хвали. Ануж се радва на усмивката ѝ. Анупама изразява притеснение, че го притеснява, но Ануж я уверява, че никога не го прави. Той решава да посети къщата на Шах и Анупама му благодари, като го пита дали всичко ще бъде наред. Ануж я уверява. В същото време Кавия се моли и Хасмук я хвали. Ванрадж изразява вълнението си за бебето, и казва, че няма да го пусне, след като се роди, оставяйки Кавия шокирана.

Самар изпада в паника, след като научава, че е включен в черен списък и няма да може да си намери работа. Паритош се опитва да го успокои. Димпъл го дразни, че ако Самар не може да си намери работа, ще го сравняват с Паритош. Лила се кара на Димпъл, а Хасмук и Кинжал ги призовават да спрат да спорят.

Вижте също..

Утре в "Домът": (16 юли)

admin

Заснеха финала на "Опасно изкушение", а накрая Йълдъз се събра с (СНИМКИ от последния епизод)

admin

Утре (15-ти октомври) в “Свободна да избира” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Богатите също плачат": Мариана намира сина си Бетито (26 юли)

admin

Утре в "Ергенът": Евгени излиза на среща с Пам; Една от дамите признава, че е имала интимна връзка с женен мъж (5 април)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy