Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Лабиринт към щастието”, еп. 16 – Еге си мечтае за сватба със Зейнеп!

Мъжът се готви да удари Ферайе. Тя обаче остава спокойна и го предупреждава, че ако я докосне, ще бъде обвинен в нападение над адвокат. Адвокатката добавя, че лично ще се погрижи да получи максималното наказание. Притеснен от думите на Ферайе мъжа си тръгва.

Белкис отново започва да разпитва жената за Зейнеп. Ферайе настоява да оставят жената на мира след станалото. Тя казва, че вече са научили достатъчно — Тайлан е бащата на Зейнеп — и предлага да продължат разговора друг път. Тогава, неочаквано, Сигдем добавя нещо, което я шокира: Зейнеп е доведена дъщеря на Тайлан. Белкис иска подробности. Жената обяснява, че Тайлан се е оженил на бързо и изведнъж се е появило дете. В семейството имало много догадки за това, което се е случило. Жената добавя, че Тайлан не е говорил много за случилото се. Белкис е обеден на, че жената, за която Тайлан се е оженил, е била бременна от друг мъж, още преди да го срещне, и затова Зейнеп не е негова биологична дъщеря.

Бюлент гледа снимката на Зейнеп и си мисли за разговора си с Гьонюл. В него той я е питал, за това кой дъщеря им смята за свой баща. Отговорът на Гьонюл, че това е Тайлан разстройва Бюлент. Гьонюл му обяснява, че Тайлан е бил единственият, който ѝ е оказал подкрепа в трудния момент.

Гьонюл разказва за трудностите си като бременна жена, изоставена от бащата на детето си, и за унизителните погледи и слухове, с които е трябвало да се справя. Тайлан е проявил съчувствие и е дал името си на Зейнеп. Той се е грижил за нея, сякаш е негово собствено дете, заемайки ролята на баща в живота ѝ. Бюлент не може да повярва, че Тайлан не му е казал за Зейнеп. Гьонюл обяснява, че решението да запазят всичко в тайна е било нейно и Тайлан просто е уважил желанието ѝ.

Вижте също..

Дамла е бременна, Неслихан се развежда

admin

„Имало едно време в Чукурова“, епизод 1 : Зюлейха е продадена от брат си!

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 88 – какво ще се случи…

admin

Утре (01-ви април) в “Нашата история” Кираз и Фикрет агитират

admin

Утре в "Опасни улици": (3 април)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy