Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 253 – Малти е изпълнена с горчивина!

Паритош благодари на Кинжал, че го е подкрепила, а тя обяснява, че позицията ѝ е, защото той е застанал на страната на Анупама. Вдъхновен от Анупама, Паритош размишлява за това как тя е пожертвала мечтите си заради децата си. Той решава да се върне в правия път и да стане по-добър родител за Пари. Кинджал е трогната от думите му и го прегръща.

Анупама се притеснява за Самар, докато Малти наблюдава едно бебе и размишлява за изгубеното си майчинство, чувствайки, че не може да си го върне. Докато Анупама се приготвя за партито, Ануж ѝ чете поезия и я пита дали има нужда от помощ. Анупама отговаря, че той по-скоро я разсейва, и настоява, че иска да се съсредоточи. След това тя изпраща съобщение на Малти, която се заклева да повали Анупама.

Кавия се чувства обзета от чувство за вина и осъзнава, че не може да продължава да лъже Ванрадж повече. Въпреки вътрешните си вълнения, при които една част от нея я подтиква да скрие истината, а друга я насърчава да бъде честна в името на любовта си, тя се страхува, че разкриването на истината ще разруши връзката ѝ с Ванрадж. Точно тогава влиза Ванрадж и Кавия, изплашена, го прегръща. Ванрадж, усетил притеснението ѝ, се извинява, че я е изплашил, и предлага да ѝ помогне да се подготви. Кавия не може да му каже истината.

Вижте също..

„Семейството“, с.2, еп.5: Хюлия е свалена от трона!Девин бяга, Аслан я преследва

admin

Ето какво ще видим днес (10-ти август) в “Опасно изкушение”

admin

Утре (10-ти септември) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Черно-бяла любов": (5 май)

admin

Три сестри – Епизод 84 (Ето какво ще видим) 29-ти февруари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy