Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

​Дългоочакваното продължение на сериала „Дяволското гърло“ – тази пролет по NOVA

В новия сезон на сериала участие взимат едни от най-обичаните и талантливи български актьори. Към главните герои ще се присъединят Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други.

Завладяващият сценарий е дело на Иван Спасов, а режисьор на „Есента на демона“ е Павел Веснаков. Продуцент и на втория сезон на сериала е Евтим Милошев и продуцентска компания Dream Team Group.

„Дяволското гърло“ е един от най-успешните български сериали. Първата му прожекция пред чуждестранна публика е през лятото на 2019 г. по време на фестивала „Празникът на българското кино в Рим“. Няколко месеца по-късно продукцията е избрана измежду 280 кандидатури от цял свят и е единственият проект от цяла Източна Европа, който получава номинация за най-добра чуждестранна драма от престижните отличия C21 International Drama Awards. Хитовият сериал бележи още едно историческо постижение като се превръща в първата българска продукция, която се разпространява едновременно в целия англоезичен свят. Поредицата на NOVA се разпространява още в Централна и Източна Европа от американската медийна компания AXN, собственост на “Сони пикчърс телевижън”. Още преди телевизионната си премиера продължението на хитовата криминална драма получи висока оценка – по време на 41-ото издание на най-стария филмов фестивал у нас „Златна роза“, „Есента на демона“ стана първият сериал в историята на кинофестивала, който е удостоен с тази награда.

Не пропускайте продължението на „Дяволското гърло“ – “Есента на демона“ тази пролет само в ефира на NOVA!

Вижте също..

Утре (13-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Арас потвърждава, че

admin

Три сестри, еп. 55 – какво ще се случи…

admin

"Президентът" – сериал от 27 юни по БНТ1

admin

„Ти разкажи, Черно море“, еп.137, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

Златно момче – Епизод 15 (Ето какво ще видим) 29-ти декември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy