Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 82

Кинжал влиза в кабината на шефа си, за да обсъди работата си. Той се интересува дали се е върнала, за да си върне позицията, а Кинжал го моли да ѝ позволи да остане в компанията. Тя признава, че е била стресирана от личния си живот и е реагирала прекалено остро. Той се съгласява, казвайки, че го е разбрала, и прави комплимент за външния ѝ вид, предполагайки, че красиво момиче като нея не бива да плаче.

Той прави неуместно предложение, като иска Кинжал да излиза с него и да работят до късно през нощта. Той моли Кинджал да се приготви за довечера и да спре да плаче. Кинжал се съгласява да не плаче и му казва, че е прав. Кинжал казва на шефа си, че тя няма да плаче, защото сега е време той да плаче. Тя разкрива, че е решила да се бори срещу него.

В ретроспекция семейство Шах се обединява, за да подкрепи Кинджал в битката ѝ срещу шефа. Кавия, въпреки различията си със семейството, също изразява готовност да се изправи срещу мъжа заради пола си. Обратно в настоящето, семейство Шах влиза в офиса на шефа с мобилните си телефони, информирайки го, че той е на живо в предаване в социалните мрежи. Кинджал се обръща към зрителите, като подчертава, че тормозещите могат да бъдат добре облечени хора.

Вижте също..

Снимат нов филм, вдъхновен от сагата “Властелина на пръстените”

admin

Епизод 242 (Ето какво ще видим) 25-ти април

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Гена се завръща в; Оказва се, че Кабир всъщност е (25 май)

admin

Тази седмица в „Без твоя поглед“

admin

Днес (17-ти юли) в “Опасно изкушение” Йълдъз настоява пред Доан

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy