Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.63 – какво ще се случи…

По-късно Кязим пристига в имението и веднага се държи грубо с Нухет и сина ѝ, като ескалира напрежението. По време на вечерята Кая се обръща към Ферит, споменавайки притесненията на Сейран за ръката му. Ферит става видимо раздразнен, но Кая изразява съчувствие и предлага подкрепата си, като дори символично показва с жест, че Ферит може да седне на мястото, което е заемал по-рано.

Напрежението ескалира драматично, когато Ферит губи контрол и удря братовчед си Кая в челюстта. Жените реагират с ужас, като закриват устата си от шок, докато Кязим наблюдава със сериозни очи. За разлика от тях Орхан, който е възприел бунтарска личност, аплодира действията на Ферит.

Ферит, подхранван от гняв и непокорство, се хвали със способността си да се бие въпреки ранената си лява ръка, като предупреждава Кая, че дясната му ръка все още е силна. Халис влиза в трапезарията и го удря в отговор на насилието му.

Ферит, дълбоко наранен от действията на Халис и чувстващ се предаден от семейството си, се изправя срещу дядо си, обвинявайки го в пренебрегване и изоставяне. Той изразява недоволството си, разказвайки за жертвите, които е направил за семейството, и за болката от това, че е бил заменен от новия внук на Халис. След това Ферит обявява решението си да прекъсне връзките със семейството, като заявява, че повече няма да сяда на трапезата им и няма да живее в къщата им. Ферит излиза от къщата.

Вижте също..

Теленовелас Новини | Любимият портал за сериали и телевизия: Утре в “Опасно изк.”: (17 март)

admin

“Свободна да избира” еп. 164 – Ще се разведе ли Кинджал с Паритош?

admin

“Свободна да избира”:Ванрадж обмисля развод

admin

“Скъпа мамо”: Назлъ и Асуде: Разкритията, които променят всичко

admin

„Златно момче“, еп.76 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy