Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Чарли Шийн се завръща в сериал на HBO Max

Чарли Шийн се присъединява към актьорския състав на сериала „Как да бъдеш букмейкър“, създаден по идея на Чък Лори и Ник Бакей. Комедийната поредица ще се излъчва на платформата Max, която обединява услугите HBO Max и Discovery+. Предвидено е първият сезон да има осем епизода.

Главната роля в сериала е поверена на Себастиан Манискалко. Сюжетът разказва за пенсиониран букмейкър, който се опитва да оцелее в сложна ситуация породена от неизбежната легализация на спортните залози и разривът, настъпил в отношенията му със семейството и колегите.

Според първоначалната информация Шийн ще участва в първия сезон на сериала, но не е известно в кой образ ще се превъплъти.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Новината за участието на Чарли Шийн в сериал на Чък Лори е изненадваща за публиката заради враждата между двамата актьори. В продължение на 8 години те работят в комедийната поредица „Двама мъже и половина“. През 2011 г. Шийн беше уволнен заради непристойно поведение и обиди към продуцента Лори. Актьорът заведе дело с искане за обезщетение в размер на 100 милиона долара срещу Лори и телевизионния канал на Warner Bros. Впоследствие те постигнаха споразумение.

Материалът Чарли Шийн се завръща в сериал на HBO Max е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Мистър Грешен": (30 август)

admin

Утре във "Врагът отблизо": Алехандро научава истината; Тилапия не иска да напуска затвора без Роксана (10 август)

admin

Откраднати мечти – Епизод 165 (Ето какво ще видим) 19-ти януари

admin

Утре в "Огледален свят": (20 април)

admin

Мерт Рамазан Демир изоставил Афра Сарачолу, заради друга актриса?

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy