Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 118

Оставяйки офиса зад гърба си, Ануж и Анупама отправят молитви, като всеки от тях си пожелава щастието на Малвика и силата да се подкрепят взаимно. Междувременно Малвика, обзета от емоции, се срива, припомняйки си спомените с Ануж, докато Ванрадж се опитва да я утеши.

Анупама поставя под въпрос решението на Ануж да напусне, но той твърди, че е време Малвика да поеме отговорност за собствения си живот.

По-късно Ануж се бори с несигурността на бъдещето си, чувствайки се съкрушен и бездомен. Анупама мълчи, докато Ануж плаче, оплаквайки се от загубата на сестра си. Междувременно Ванрадж се хвали за манипулативните си тактики. Анупама търси чичото на Ануж, като го призовава да утеши Ануж и да спази обещанието им да го подкрепят.

Видимо емоционалният той разкрива на Анупама, че Ануж го е накарал да обещае да подкрепи Малвика,. Анупама се укорява, когато става свидетел на страданието на Ануж. Междувременно Ванрадж, решен да наложи своя контрол, трови Малвика срещу Анупама, като я подтиква да се съсредоточи върху работата си и планира да придобие собствеността върху бизнеса. Чичото на Ануж моли Анупама никога да не оставя Ануж сам – обещание, което тя уверява, че ще спази.

Вижте също..

Утре в "Мрежа от лъжи": (24 август)

admin

Утре (31-ви юли) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

новите епизоди от 9 юли по bTV Story

admin

Днес (18-ти юли) в “Свободна да избира” Ето какво ще видим

admin

Филип Атанасов – Фифо триумфира в първата кастинг битка в “Игри на волята”

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy