Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.92 – какво ще се случи…

Сейран се изправя срещу съпруга си Ферит след целувката, разкривайки дълбокото си разочарование и болка. Тя го обвинява, че е унищожил любовта им с действията и лъжите си, изразява безразличието си към него и заявява, че целувките му вече нямат никакво значение. Ферит е съкрушен от думите на Сейран. Тя се обръща и си тръгва.

Междувременно в имението Нухет, Халис и Сехмуз седят във всекидневната. Сехмуз настоява за подобаваща сигурност за племенницата си, опасявайки се, че когато Халис умре, момичето веднага ще бъде изхвърлено на улицата. Халис се изнервя и пита как може Сехмуз да му говори така. Той отговаря, че смее да говори по този начин заради бъдещата му жена Нухет.

Това привлича вниманието на Кая и Суна, които влизат в стаята. Кая е шокиран. Нухет се опитва да разведри обстановката, като съветва Кая да не бъде груб. Кая мисли, че Сехмуз вече има съпруга. Сехмуз се намесва, намеквайки, че това няма голямо значение в тяхното семейство, особено за Халис Корхан, който изглежда има намерение да организира брак между женения си внук и племенницата му. Той уточнява, че в момента не е женен, защото това е важно в неговото семейство. Халис гони Сехмуз от имението. Той му се подиграва. Кая не може да повярва, че майка му прави толкова абсурдно нещо, само за да му отмъсти.

Вижте също..

Утре (15-ти май) в “Черно-бяла любов” Аслъ решава, че

admin

Утре (18-ти декември) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

„Пантанал“, еп.45 – какво ще се случи…

admin

„Златно момче“, еп. 105 – Нова жена в живота на Ферит!

admin

“Любов и гордост” – нов турски сериал от 5 април в България

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy