Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Скъпа мамо“, еп. 17 – какво ще се случи…

Семейството се събира в хола. Мурат, Назлъ и Зейнеп са заедно, сякаш са истинско семейство. Мелек и Асуде са шокирани, сякаш виждат духа на Джемре пред себе си. Назлъ се чувства некомфортно от техните погледи.

Зейнеп изведнъж иска баща си да целуне майка ѝ. Мелек реагира незабавно, за да избегне първата целувка на двойката.

Асуде, когато остава насаме с Назлъ и ѝ казва, че не се доверява на непознати хора. Но се надява, че Назлъ е разумна жена и знае, че не бива да остава в този дом.

Мелек се опитва да спечели любовта на Зейнеп с подаръци, докато омаловажава собствената си дъщеря, която започва да се чувства изместена. Макар че Мелек изглежда постига успех с Зейнеп, печелейки нейната обич, стратегията ѝ се проваля с Мурат. Той не е впечатлен от манипулативните ѝ игри и не се поддава на опитите ѝ за сближаване.

Рустем пристига в дома на родителите на Назлъ. Започва да чука по вратата. Халит мисли, че е Назлъ. Сонгюл отваря вратата и е ужасена, когато вижда разгневения Рустем. Оя е много изплашена и моли майка си да викне полиция. Но Сонгюл не може да го направи, защото е взела пари от Рустем…

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп.234: В ръцете на Дефне попада писмо на Кенан до Вилдан!

admin

Утре в "Не ме оставяй": Арзу признава на Съла, че Тарък; Елиф е прегледана на видеозон и научава, че; Тарък решава да напусне

admin

Утре в "Бланка": (24 юли)

admin

Спортните таланти на България продължава с филма „Фениксът на българската борба“

admin

Тази седмица в „Бараж“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy