Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп. 116 – Ферит лъже Орхан!

След като разговаря с Пелин, Гюлгюн отива в стаята на Ифакат. Разстроена, тя се изправя срещу Ифакат за това, че е изпратила човек да я шпионира в дома ѝ. Ифакат се преструва на неразбрала, но Гюлгюн казва, че знае всичко. Гюлгюн предупреждава Ифакат да не се забърква с нея и заплашва с последствия, ако го направи. Тя добавя, че Ифакат не бива да се опитва да намери Сасиде. Ифакат се подиграва на Гюлгун, заявявайки, че тя не може да направи нищо, и твърди, че тя винаги е отговаряла за домакинството и винаги ще отговаря.

Ифакат твърди, че тя е единствената, която може да възстанови реда в имението, и вярва, че думите на Гюлгюн няма да ѝ повлияят. Гюлгун предрича, че Ифакат накрая ще се пречупи. Ифакат изразява съжаление към Гюлгюн, наричайки я неудачница, и настоява, че и другите я виждат по същия начин. Гюлгюн се противопоставя, като казва, че хората могат да променят мнението си, но миналото им няма да се промени. Тя предупреждава, че когато свърши с нея, всички ще видят Ифакат такава, каквато е в действителност.

Сейран призовава баща си да оттегли обвиненията срещу Орхан, но Кязим отказва дори да помисли за това. Ферит отива да види баща си в затвора. Орхан е разочарован, защото се надява на посещение от Халис. Ферит лъже, че дядо му го е изпратил, за да повдигне духа на Орхан, като казва, че Халис се опитва да му помогне. В действителност Халис е ядосан на Орхан и не показва признаци на разкаяние за поведението си.

Вижте също..

Утре (18-ти декември) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Преплетени съдби – Епизод 51 (Ето какво ще видим) 11-ти март

admin

Вероника Кастро – неуморната легенда на 70

admin

Утре (16-ти октомври) В “Три сестри” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (23 юни)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy