Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Семейството“, сезон 2, еп. 3: Девин напуска Аслан, след като разбира истината!

В същото време Хюлия обвинява дъщеря си пред приятелки, че една бивша наркоманка и алкохоличка не можа да се грижи за внуците ѝ. В този момент идва Аслан и тихо на ухото на майка си казва, че не е добър като Лейля и ще изгори до основи имението, ако не дойде веднага да поговорят.

Аслан пита майка си, защо му причинява всичко това, след като твърди, че го обича. Защо е уредила Девин да замине за Англия?

-Ти само го каза, ако не спечелиш любовта на семейството, приеми омразата! – казва Хюлия. -Мрази ме колкото искаш! В момента те боли и ще те боли още повече! И не само теб, но нея също! Мога да се обадя и да го откажа, но ще има ли разлика? Ще промени ли нещо? Не се измъчвайте един друг! Аз преживях същото с баща ти! Загубих семейството си, невинността си и себе си! Не искам да изгубя и теб и историята да се повтори! Няма да го позволя!

-Мамо, не се притеснявай, вече няма да загубиш никого! От днес нататък семейството ще става все по-близко! Все едно е дали от любов или омраза!

Искоч и Тургут намират мястото, където живее Толга. Но Толга успява да се измъкне от тях. Толга е преследван и от Джихан, но Джихан го залавя. Толга разкрива, че е откраднал парите от фонда на Хюлия, като е използвал фалшиви документи, а също и че Иляс е жив.

Вижте също..

Утре (03-ти май) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Доктор Чудо": (16 август)

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (8 май)

admin

Епизод 96 (Ето какво ще видим) 12-ти юни

admin

Утре (04-ти януари) в “Свободна да избира” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy