Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 189 – Нови начала и стари рани

Междувременно Самар и Димпъл си поделят сладолед и Димпъл се чувства зле заради предишното си поведение към Лила. Самар я уверява, че го е грижа за нея, като оставя Димпъл изумена. В дома на Ануж и Анупама, Дирадж пита Ануж за миналите му приятелства, което кара Анупама да се чувства виновна, че е приела Ануж за даденост. Тя съжалява, че го е наранила, и се срива пред Дхирадж и Анудж, изразявайки скръбта си и признавайки как всички са се възползвали от добрата природа на Анудж. Ануж се опитва да я утеши.

Дирадж настоява Анудж да провери как е Анупама, но Анудж отказва, тъй като не иска да я кара да се чувства виновна. Дирадж притиска Анудж, който след това споделя разочарованието си от опитите да промени Анупама, въпреки че я е обичал такава, каквато е била.

Ванрадж чака Кавия и е изненадан, когато тя идва с трима мъже. Тя се извинява, но Ванрадж си тръгва, разстроен. Самар успокоява Димпъл. По-късно Кавия споделя опита от първите си снимки с Ванрадж, който я разпитва за това, че не отговаря на обажданията му. Кавия обяснява, че е била заета. Ванрадж е раздразнен, но Кавия игнорира притесненията му.

Вижте също..

„Ти разкажи, Черно море“, еп.136, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

Утре (07-ми май) в “Доброта” Ето какво ще видим

admin

„Наследство“ еп.235: Ще успее ли Яман да целуне за първи път Сехер?

admin

Днес (26-ти юли) в “Доктор Чудо” Гюлин е сигурна, че

admin

Утре (06-ти февруари) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy