Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 190 – Паритош се замесва в опасна сделка!

Ануж съветва Дхирадж да помисли за Девика, като отбелязва приликите им и го призовава да даде шанс на връзката им. Дхирадж благодари на Ануж. След това Девика и Дхирадж решават да сготвят заедно юфка. Междувременно Самър казва на Димпъл, че не е очаквал Паритош да направи такава грешка. Лила пита защо Димпъл още не си е тръгнала и пита Самара дали връзката им е повече от приятелство. Самар казва на Лила да спре да тормози Димпъл.

Ануж се извинява, че е наранил Анупама, и изразява разкаяние, особено за това, че я е видял да плаче пред Дхирадж. Анупама го успокоява, като го моли да не се чувства зле и му предлага утеха.

Кавия размишлява, че не бива да се чувства виновна, и си спомня съвета на Хасмук и Анупама да не съжалява за действията, предприети за себе си. Тя се извинява на Мохит, който я съветва да разделя личния и професионалния си живот, ако иска да напредне в кариерата. Кавия се съгласява и обяснява, че макар Ванрадж да разбира професионализма, понякога емоциите му печелят. Мохит я предупреждава, че ако не накара Ванрадж да разбере сериозността на работата ѝ, може да се сблъска с неуспехи.

Вижте също..

Касови премиери с Мел Гибсън и Клинт Истууд през май по bTV Cinema

admin

Моето име е Мелек – Епизод 220 (Ето какво ще видим) 05-ти август

admin

Три сестри – Сезон 1 Епизод 91 (Бг аудио)

admin

Утре (22-ри ноември) в “По-красива от теб” Ето какво ще видим

admin

Утре (05-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Арас казва на Асия, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy