Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп. 162 и 163 – Орхан умира като герой!

Зерин е жива, но състоянието ѝ е критично. Ферит случайно се натъква на Пелин в болницата, където тя търси утеха в неговите обятия. Междувременно Мезидех успява да избегне капана, който Халис е подготвил за нея. Шехмуз се намесва и я спасява от преследвачите на Халис. Сега двамата са решени да си отмъстят чрез Орхан Корхан.

Есме се среща тайно с дъщерите си. Момичетата са избягали от имението и с помощта на Таяр. Таяр съобщава на Тарик, че днес ще отвлекат Есме и дъщерите ѝ. Сафет, който е инсталирал проследяваща програма на телефона на Таяр, лесно открива местоположението му.

Есме, Суна и Сейран се срещат в едно кафене, където тя разказва всичко на дъщерите си. Сейран се обажда на Ферит и той ѝ казва, че Зерин е в критичното състояние на Зерин. След операция лекарите все още не знаят дали ще оцелее и съществува риск от парализа ако се събуди. Поради недоверие към Таяр, Сейран решава да отведе Есме в имението. Тарик и Сафет предотвратяват отвличането на сестрите и майка им. Неочаквана среща със Сафет и Тарик принуждава Сейран да се съгласи на разговор. Тарик открито флиртува със Сейран

Вижте също..

Утре (11-ти октомври) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Наследство": Икбал уведомява Яман, че Зия е получил нервна криза; Яман открива, че Сехер и Юсуф не са в къщата; Кираз отива на свиждане на Ердал (3 август)

admin

Златно момче – Сезон 2 Епизод 66 (Ето какво ще видим) 02-ти юли

admin

Халил се бори с бившия съпруг на Мелек

admin

Тази седмица в „Безмилостен град“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy