Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Плен“, еп. 41: Орхун намира пилота! Хира е в опасност! – какво ще се случи…

Действието прескача. Мерием подрежда книгите и документите в кантората. В един момент се чуват звук, който прилича на изстрел от пистолет. Мерием от страх изпуска документите, които държи и уплашето се навежда. Кенан уплашен скача и прегръща Мерием, за да я предпази и я пита дали е добре. А, Мерием на свой ред го пита, той дали е добре. Така сгушени един до друг ги вижда Арзу.

Кенан веднага става, а Арзу пита Кенан какъв е бил звукът, който е чула, като се е качвала по стълбите. Кенан отвръща, че ще погледне и излиза от стаята. В същото време Арзу продължително гледа Мерием. Мерием ѝ обяснява, че преди са стреляли по офиса, затова двамата са били така притеснени.

Кенан се връща и казва, че няма нищо притеснително, че звукът е бил от ауспух. Той пита Арзу защо е дошла. Тя му обяснява, че е написала петиция, но има някой неща, които не разбера. Кенан я пита, защо не е погледнала публикуваните образци. Тя отговаря, че ги е гледала, но въпреки това има въпроси към него. Арзу приключва бързо с въпросите, а Кенан я пита, дали е получила документите от дирекцията по имейл . Арзу отговаря, че не, а Кенан ѝ предлага да отидат и да ускорят процедурата. Арзу е щастлива и веднага се съгласява, като крадешком гледа към Мерием.

Кенан взема купчинка папки и ги дава на Мерием, като казва, че обикновено Шебнем върши тази работа, но той като тя е заета Мерием трябва да ги подреди по дати, след което излизат с Арзу.

Вижте също..

Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра стават капитани в Аз обичам България

admin

Суперзвездите на България ще танцуват в „Dancing Stars“

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Д-р Сидхарт/Анант е отвлечен от (22 март)

admin

Утре във "Врагът отблизо": Алехандро измъква Роксана от килията и я (12 юли)

admin

Мелтем си взима документ за бременност

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy