Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Присъда“, еп. 21 – Джейлин признава чувствата си на Ългаз!

Ерен поема Тугче – млада жена, задържана за кражба в магазин. Оказва се, че тя е дъщеря на Йозлем, с която Ерен е имал връзка в миналото. Полицаят открива бележка от Седа, разкриваща, че той е баща на Тугче. Ерен потвърждава това чрез ДНК анализ. Междувременно Енгин се намесва, отправяйки ултиматум към Ерен: или сам да разкрие на Тугче, че е неин биологичен баща, или Енгин ще го направи вместо него.

Джейлин принуждава Ългаз да я придружи на среща с Енгин. Въпреки заплахите на Енгин, Джейлин отказва да се съобрази с исканията му. Той я заплашва. Джейлин е непокорна, отказва да бъде сплашена и изразява решимостта си да устои на всякакви заплахи. Ългаз се намесва и моли Джейлин да се успокои. Енгин разкрива списък с потенциални мишени за отмъщение, в който са включени близки на Джейлин хора. След срещата Джейлин и Ългаз обсъждат тактиката на Енгин, осъзнавайки, че той използва заплахи като инструмент за манипулация и контрол над тях.

Парла изпитва затруднения в плувния клуб поради семейните си проблеми, което води до решението на треньора да я отстрани от предстоящото състезание. Ядосана от това, тя умишлено предизвиква падането на своята съотборничка в съблекалнята. В допълнение, Парла възобновява контакт със Сердар, който в миналото ѝ е продавал амфетамини.

Вижте също..

“Доброта”: Корай заплашва Дамла

admin

Тази седмица в „Дъщерята на посланика“

admin

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра – какво ще се случи…

admin

След 14 години: Бурак Хакъ и Аслъ Тандоан отново заедно

admin

Три сестри – Сезон 1 Епизод 124 (Бг аудио)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy