Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Веселин Маринов е първата гост-звезда в “Пееш или лъжеш”

Всяка неделя в 20:00 ч. една гост-звезда ще бъде изправена пред музикално и артистично предизвикателство да познае кой пее и кой лъже в четирите отделни кръга на шоуто. В различните етапи участниците ще разказват за себе си, ще разкриват свой талант и ще представят ‘lip-sync’ изпълнение – всичко това с цел да покажат, че могат да пеят или са достатъчно артистични, за да излъжат опитен изпълнител.

“Правилният подбор е една от най-сложните ни задачи. Трябва да си артистичен, със самочувствие, да можеш да се правиш, че пееш, но след това да се окаже обратното. Задачата на непеещите е много по-сложна, но до тях застават и едни ужасно талантливи хора и този баланс е много интересен. Страхотно е, че всички гост играят играта със страхотно желание, панелистите също. Всички много се вълнуват!”, сподели режисьорът на предаването Рафи Бохосян.

Големият победител във всяко предаване ще има възможността да изпълни дуетна песен с гост-звездата в края на шоуто. Дали Веселин Маринов отново ще попадне в капана на заблудата, или ще изпълни дует с истински музикален талант? Как ще се включи панелът в отгатването и какви улики ще представят претендентите? – разберете тази неделя, 22-ри септември, в 20:00 часа по NOVA.

Вижте също..

Айшегюл решава да се разведе

admin

Преплетени съдби – Епизод 2 (Ето какво ще видим) 02-ри януари

admin

Утре в "Не ме оставяй": Йозге души Хандан; Съла и Тарък се виждат на гробищата (16 март)

admin

„Наследство“ еп.317: Сехер, Яман и Юсуф тръгват на училище – какво ще се случи..

admin

Сейран научава, че Султан е първата жена в живота на Ферит

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy