Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 234 – Ануж се заклева никога да не се разведе с Анупама

Анупама се разплаква, признавайки, че обича Ануж и че времето за нея е спряло, откакто той си е тръгнал. Тя му казва, че през последния месец е умряла хиляди пъти. И двамата признават, че не могат да живеят един без друг. Ануж се извинява, че си е тръгнал, но Анупама настоява, че не трябва да съжалява, тъй като е бил безпомощен.

Те решават да ценят моментите, които имат заедно. Анупама уверява Ануж, че дори и след като тя си отиде, любовта ѝ към него ще остане. Ануж я моли да си спомня за него, когато вижда луната в САЩ. Двамата се прегръщат със сълзи на очи. Когато настъпва утрото, Анупама предлага да се върнат. Ануж се съгласява, като отбелязва, че всички сигурно я чакат. Ануж предлага да закара Анупама до дома на Канта и тя се съгласява. Той е шокиран да види пропуснати обаждания от Мая и Барха, докато Анупама споменава, че и Ванрадж ѝ се е обадил.

Когато Ануж и Анупама се връщат в къщата Шах, Ванрадж ги пита дали са прекарали нощта заедно. Ануж пита защо Ванрадж се притеснява. Мая и Ванрадж спекулират за спокойствието между Ануж и Анупама и какво са обсъждали. Мая разпитва Ануж за това, че я е предал, като се е срещнал с Анупама. Тя обвинява Анупама, че го преследва. Ануж моли Мая да се успокои, докато Ванрадж потвърждава позицията си, че няма да търпи никакви драми по време на сватбата на Самар. Ануж обяснява, че е отишъл да се срещне с Анупама сам.

Вижте също..

Криминалната драма „Клетката“ стартира на 29 септември

admin

“Златно момче”: Ферит удря Абидин

admin

Утре в "Опасно изк.": (31 май)

admin

Днес (05-ти октомври) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Днес (25-ти март) в “Домът, в който си роден, е твоята съдба” Нух казва на Емине, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy