Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

В очакване на новия сериал „Тревожност“ – тази неделя по БНТ 1

В 13-те епизода двамата се превъплъщават в образите на д-р Манов, психоаналитик с международно признание, и съпругата му д-р Ясенова, специалист по детско-юношеска психология. Актьорският състав на „Тревожност“ включва още Ирмена Чичикова, Радена Вълканова, Мария Стефанова, Стефания Кочева, Никола Додов, Боян Младенов, Петър Дочев, Димитър Иванов – Капитана, Цветан Пейчев, Виктория Колева, Десислава Стойчева, Ина Добрева, Невена Калудова, Елена Кабасакалова, Лора Христова, Александър Кънев, Георги Златарев, Таня Костадинова и други. Основни роли в сериала имат и Грета Георгиева, Тодор Недялков, Евелина Бибова, Виктор Стойков, Изабел Щирлин, Мартин Декорте, Калин Цаков, Теодора Аврамова и други деца и юноши от различни актьорски школи.

Режисьор на „Тревожност“ е Илиян Джевелеков, който е и съавтор на сценария заедно с Матей Константинов, Емил Стефанов и Радослава Топалова. Част от сюжетите, които се разгръщат в хода на сериала, са базирани на книгите „Агресията в семейството: Пътища за преодоляване“ и „Тревожността – причини, смисъл, разрешаване“ на д-р Огнян Димов, както и на действителни случаи от практиката на Иван Игов, описани от него специално за продукцията. Друга част от случаите засягат важни теми от съвремието ни и също са вдъхновени от истински истории.

В първи епизод на „Тревожност“ очаквайте завръзката в сложните отношения на двамата съпрузи, които живеят и работят под един покрив. Тяхната къща е техен дом и работно място, където се намират кабинетите им. Първите пациенти, с които ще се срещнем, са уверената бизнес дама Елена Футекова (Ирмена Чичикова), която от години крие голяма тайна, и ученичката Филипа (Евелина Бибова), която споделя за проблемите и смущаващото поведение на свой изключително странен съученик.

Вдъхновен от актуалната тема за психичното здраве в днешно време – през въздействащи лични истории на хора, „осмелили“ се да потърсят професионална психотерапевтична помощ и да споделят за себе си, за своите проблеми, мании или фобии – „Тревожност“ цели да провокира размисъл и обществен разговор по тази тема.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „Тревожност“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия

Вижте също..

Утре в "Не ме оставяй": Мелтем поема вината, за да спаси Съла; Емре налита на бой на; Появява се (19 април)

admin

Утре (26-ти юни) в “Почукай на вратата ми” Айфер предупреждава Айдан

admin

„Моето име е Мелек“, еп.197: Дефне е нещастна, защото Зюмрют постоянно я тормози

admin

Епизод 12 (Ето какво ще видим) 29-ти декември

admin

Второ зловещо убийство разтърсва Велико Търново в „Есента на демона“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy