Image default
Всички Сериали Интересно

bTV спира излъчването на “Скъпа мамо”


На 3 октомври, четвъртък, от 16:00 до 17:00 ч., bTV ще излъчи последния, 127-ми епизод на популярния сериал „Скъпа мамо“. Това ще бъде финалът на сезона, който ще остави зрителите в напрежение и очакване за бъдещето на героите.

Специална програма на 4 октомври

На 4 октомври, петък, от 15:00 до 17:00 ч., по изключение bTV ще излъчи два последователни епизода на друг обичан сериал – „Плен“. Това събитие ще даде възможност на феновете да се насладят на още повече драма и неочаквани обрати в един следобед.

Новият сериал „Моите братя и сестри“ стартира на 7 октомври

От 7 октомври, понеделник, bTV ще предложи на зрителите нов турски сериал – „Моите братя и сестри“. Той ще се излъчва всеки делничен ден от 16:00 до 17:00 ч. Сюжетът проследява историята на семейството на Вели и Хатидже, които, въпреки бедността, живеят щастливо с четирите си деца. Това щастие обаче е краткотрайно, тъй като трагични събития променят живота им завинаги.

Сюжет на „Моите братя и сестри“

Семейството на Вели и Хатидже се бори с трудностите на ежедневието, като се стреми да осигури по-добро бъдеще за своите деца – Кадир, Йомер, Асие и малката Емел. Един неочакван инцидент обаче променя живота им из основи. Хатидже, която работи като прислужница в имението на Акиф и Небахат Атакул, разкрива нелоялността на Акиф, който изневерява на жена си. Това води до поредица от трагични събития, включително смъртта на Хатидже и Вели, оставяйки децата им сами и без подслон.

Загубата и новият живот

Четирите деца се изправят пред най-голямото предизвикателство – да се справят с живота без родителите си. Останали без дом и средства, те започват нов живот, изпълнен с трудности. Когато Акиф предлага помощ, като осигурява образование на близнаците и работа за Кадир, животът на бедните деца се свързва с този на богатото семейство. Но какви са истинските намерения на Акиф? Това зрителите ще разберат в новите епизоди на сериала.

Актьорски състав на „Моите братя и сестри“

Главните роли в сериала са поверени на млади и талантливи актьори, които веднага спечелват сърцата на зрителите. Халит Йозгюр Саръ (Кадир), Ийт Кочак (Йомер) и Су Бурджу Язгъ (Асие) са сред най-популярните нови имена в турското кино. Те бързо се превръщат в любимци на публиката и натрупват хиляди последователи в социалните мрежи.

Заповядайте във ФЕЙСБУК групата на сериала „Скъпа мамо“ – ТУК



bTV спира излъчването на „Скъпа мамо“

Вижте също..

"Ти разкажи, Черно море": Охраната на Ведат застрелва Фатих; Джемил разбира що за човек е зет му (26 юли)

admin

Утре (15-ти декември) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

“Мрежа от лъжи”: Тургай се готви да се ожени за Асия

admin

Утре в "Откраднати мечти": (5 юли)

admin

Утре (11-ти юли) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy