Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Неслихан Атагюл и Мелиса Аслъ Памук ще са майки на момчета

Двете популярни актриси разкриха пола на децата, които очакват в ефира на предаването „Верисимо“ по италианската телевизия Canale 5. Неслихан Атагюл и Мелиса Аслъ Памук се познават добре, тъй като в миналото си партнираха на снимачната площадка на драматичната сага „Черна любов“.

Неслихан Атагюл за втори път е гост на водещата Силвия Тофанин в известното шоу, в което са участвали световни знаменитости като Дженифър Лопес и Шакира. Актрисата от популярните сериали „Дъщерята на посланика“, „Двете лица на Истанбул“ и „Листопад“ впечатли зрителите с ефирен тоалет на италианския дизайнер „Валентино“, загатващ наедрялото й коремче.

Неслихан, която се омъжи за своя колега Кадир Доулу през 2016 г., е бременна в третия месец. Тя сподели, че очаква с голямо вълнение появата на своя първороден син. „Ще го науча да вярва в себе си, да обича родината, но и да открива красотата на всички култури по света“, заяви Атагюл.

Мелиса Аслъ Памук призна в ефира на италианската телевизия, че зрителите ще трябва почакат, за да я видят отново на екран, защото възнамерява да си вземе дълга почивка, след като стане майка. Тя планира да се посвети на отглеждането на сина си. „Ще се отдалеча максимално от снимачния терен, за да не мисля за работа. Искам да не насладя на майчинството си на 100%“, категорична е актрисата.

В предаването Мелиса Аслъ Памук разкри още, че като дете е мечтала да стане пластичен хирург. „Нямам никаква представа как ми е хрумнала тази идея, но си спомням, че желаех да помагам да жените да изглеждат по-красиви. Като тийнейджърка обичах да давам съвети на приятелките си и затова след като завърших средното си образование, записах специалност „Психология“ в университета. След това спечелих титлата „Мис Турция“ и този конкурс промени живота ми. Прекъснах следването си, за да се съсредоточа върху моята актьорска кариера, но след тринадесет години се върнах обратно в университета и успях да се дипломирам“, обясни Аслъ Памук.

През май т.г. на тайна церемония в Париж Мелиса сключи брак с известния футболист Юсуф Язъджъ. Сватбата се оказа голяма изненада за феновете на актрисата, която преди броени месеци се бе разделила с певеца и артист Мустафа Мерт Коч и започна да се среща с вратаря на „Фенербахче“ Алтай Байъндър.

Материалът Неслихан Атагюл и Мелиса Аслъ Памук ще са майки на момчета е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Мрежа от лъжи": (5 май)

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

Утре в "Опасно изк.": (5 май)

admin

„Наследство“ еп.114 (NOVA) – какво ще се случи…

admin

Днес (02-ри октомври) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy