Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 238 и 239 – Анупама пред изпитание!

Журналистите разпитват Анупама за нейната реакция и бъдещи планове. Анупама скромно сравнява чувствата си с радостта от това да стане майка и признава, че никога не си е представяла, че ще стане наследница на Малти. Малти е развълнувана до сълзи и изпълнена с гордост, когато Анупама й отвръща с похвали.

Барха обсъжда предстоящия ритуал за Димпъл, като отбелязва, че трябва да ѝ се обадят. Мая предлага да се погрижи за всичко, но става подозрителна, когато Ануж скрива снимката на Анупама. Барха, усещайки раздразнението на Мая, планира да я провокира още повече с надеждата Ануж да замине за Мумбай. Тя изтъква, че Анупама няма да присъства на ритуала на Димпъл. Ануж обаче остава съсредоточен върху ритуала и изразява желанието си за успех на Анупама, което зашеметява Мая. Той също така нарежда на Анкуш да донесе работните файлове вкъщи, което кара Барха да се изненада.

Барха се опитва да провокира Мая срещу Анупама, като я предупреждава, че ако не действа, ще изгуби Ануж. Барха манипулира Мая, за да я накара да почувства незначителна. Ануж приготвя сладко ястие, чувствайки се радостен, защото Анупама е щастлива. Той размишлява колко му е трудно да стои далеч от нея, но знанието, че тя е щастлива, му носи спокойствие. Мая обаче се дразни, когато вижда Ануж да говори за Анупама. Притеснена, тя си мисли, че не може да си позволи да изгуби Ануж заради Анупама.

Вижте също..

Утре в "Остани с мен: Безкрай": Гопика е отвлечена; Всички разбират, че Гопика е неграмотна, а Митила ѝ нарежда да напусне имението на Моди (2 август)

admin

“Скъпа мамо”: Правят капан на Назлъ

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 64 – какво ще се случи

admin

Първата жена водещ в "Стани богат" в цяла Източна Европа – тази неделя от 20:00 ч. по bTV – ето коя е тя

admin

Световната звезда Ал Бано предизвика истински фурор в „Като две капки вода“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy