Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Вероника Кастро – неуморната легенда на 70

Вероника Кастро, която покори сърцата на българската публика в образа на Мариана от легендарната поредица „Богатите също плачат”, продължава активната си кариера. Тя изпълнява песента към сериала, а близо 40 десетилетия по-късно нейният син Кристиан Кастро записва дует с известната певица и актриса Лусеро (Барбара – „Утре  завинаги”, Валентина – „Желязната дама”), който звучи в интрото на римейка с Клаудия Мартин и Себастиан Рули.

Само година преди да бъде избрана за ролята на Мариана Кастро става популярна в родината си, след като нейни голи снимки се появяват на страниците на мъжко списание. Участието превръща Вероника в суперзвезда, а с годините тя започва да бъде наричана съвсем заслужено „кралица на теленовелите“. Често в чуждестранните издания се тиражират слухове за нейното пенсиониране, които Кастро опровергава като обявява участието си в нов проект.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Актрисата има две деца, но така и не се омъжва. Първият й сериозен романс е с колегата й Валдес с прякор Лудия. Запознават се, когато тя е на 21, а той – на 42 години. Той бързо покорява сърцето на неопитната актриса, която скоро трябва да вземе трудното решение да прекрати отношенията им, докато е бременна със сина им Кристиан. Тогава Вероника узнава, че Валдес е женен, има паралелни връзки с други жени, а Кристиан ще бъде неговото 13-о извънбрачно дете. Когато Кристиан навършва 5 години, актрисата разкрива самоличността на биологичния му баща.

Една от големите любови в живота й бизнесменът Енрике Ниембро, бащата на втория й син Мишел. Когато Вероника разкрива, че е бременна, Енрике незабавно й предлага брак, но неговото влиятелно семейство категорично се противопоставя на връзката им. Кастро и Ниембро определят дата за сватбата, но годеникът й отменя церемонията дни преди да се проведе, за да не бъде лишен от наследство.

През 2013 г., след няколко поредни неуспешни връзки, Кастро официално обявява, че се отказва от опитите да открие истинската любов. През 2019 г. изненадващо журналистката и актриса Йоланда Андраде съобщава, че две десетилетия по-рано с Кастро са имали романтични отношения и дори символично са се оженили в Амстердам. Вероника незабавно завежда дело за клевета срещу Андраде, но тя не е единствената жена, с която през годините медиите й приписват любовни връзки.

Въпреки перипетиите, през които преминава, Кастро запазва своя оптимизъм. „Изживявам интересен етап, чета повече и правя всичко, за което преди времето не ми стигаше. Сега съм щастлива“, заявява тя в едно от последните си интервюта.

Материалът Вероника Кастро – неуморната легенда на 70 е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Ти разкажи, Черно море": Тахир иска помощ от Фикрет, а Нефес е нападната от; Състоянието на Ведат се (31 август)

admin

Утре в "Не ме оставяй": Мелтем заснема Тарък и Фирузе и пуска снимката по всички вестници в Турция (21 септември)

admin

Днес (24-ти април) в “Не ме оставяй” Елиф посещава болничната

admin

Какъв е похвата на сценаристите на „Златно момче“ за задържане на зрителското внимание?

admin

Моето име е Мелек – Епизод 227 (Ето какво ще видим) 15-ти август

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy