Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Моите братя и сестри”, еп. 13 и 14 – Коя е истинската майка на Йомер?

Вместо да се справи с раздялата си с Дорук по зрял начин, Харика се опитва да се справи с ревността си, унижавайки Асие. Тя не подозира, че Айбике е заснела как краде от магазин за луксозни дрехи. Харика заплашва Асие и ѝ казва, че ако не напусне музикалния клуб, тя ще направи така, че повече да не пее, и боядисва лицето ѝ с червено червило. Йомер, виждайки какво е направила със сестра му, не се поколебава да отиде при Харика, за да се конфронтира с нея.

Йомер, много ядосан на Харика за унижението, което причинява на сестра му планира да излъчи видеото по училищния телевизионен канал, за да го видят всички. Когато се опитва да го направи, Харика се опитва безуспешно да му го вземе, но не успява. В последния момент се намесва Кадир. Йомер не разбира защо защитава Харика и не иска да отмъсти заради Асие.

Орхан разкрива на Кадир, че Йомер не е негов биологичен брат. Йомер е бил изоставен на улицата от съсед, който не искал да има копеле в семейството си, тъй като дъщеря му е забременяла, без да е омъжена. Орхан и Вели взимат новороденото и го носят вкъщи, а Хатидже предлага хитра идея: тъй като Асие е само на 40 дни, ще кажат на хората, че имат близнаци. Няколко месеца по-късно Орхан и Вели започват да търсят майката на Йомер, но откриват, че тя вече не живее в квартала. г-жа Сузан е биологичната майка на Йомер, а това значи, че Харика е негова сестра.

Вижте също..

Теодора Духовникова разгръща душата си в „Животът по действителен случай“

admin

Утре (17-ти март) в “Една жена” Бахар предлага на Енвер да

admin

Ново начало за Тюркян и Сомер, но щастието е за кратко

admin

Днес (04-ти октомври) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Днес (07-ми юни) в “Мрежа от лъжи” Асия казва на Арас, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy