Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Лабиринт към щастието”, еп. 15 – Мелис и Еге спорят!

Ферайе пристига в къщата на предполагаемия баща на Зейнеп, Тайлан. Там среща Белкис. Ферайе пита какво прави тя там, а Белкис отговаря, че тя е най-добрата ѝ приятелка и тя се притеснява за нея и за това е дошла да разследва Зейнеп. Тя добавя, че когато Ферайе е казла, че няма да разследва тя е решила да потърси истината вместо нея. Докато говорят, до тях пристига жена, която живее в къщата.

Жената ги разпитва кого търсят в дома ѝ. Ферайе пита за Тейлър Унсал. Жената отговаря, че това е нейния покоен братовчед. Тя ги кани вътре в къщата и двете дами я следват. От улицата ги наблюдава мъж. Белкис е погнусена от дома на жената и се притеснява да не се изцапа. Ферайе и Белкис започват да разпитват за Тайлан и Зейнеп. Жената потвърждава, че Зейнеп е дъщеря на Тайлан. Жените питат къде е майка ѝ. В този момент някой започва да блъска силно по вратата и да крещи: „Отвори вратата, Сигдем!“.

Междувременно Еге идва в къщата на Бюлент. Мелис иска да го целуне за поздрав, но той не ѝ позволява. Той ѝ е ядосан за това, че е излъгала майка му за вечерята. Мелис твърди, че не е казвала нищо подобно. Тя се оправдава, че просто го е помолила да отиде на вечерята, защото Белкис е била тъжна. Мелис казва още, че го е попитала дали има връзка с някой и той е отрекъл. Еге ѝ казва да не се опитва да отклонява разговора, уверявайки я, че я познава достатъчно добре, за да знае какво замисля.

Вижте също..

Днес (29-ти септември) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

„Наследство“ еп.190 (NOVA) – какво ще се случи…

admin

Утре (06-ти юли) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

Тази седмица в „Безмилостен град“

admin

Утре (18-ти октомври) в “Почукай на вратата ми” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy