Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Свободна да избира“ еп. 254 – Кавия споделя шокиращата тайна на Анупама!

Лила лъже Анупама, че я боли коляното и Адхик ѝ е помогнал. Анупама се чувства неловко, но скоро Паритош вика нея и Лила на дансинга. Ану иска да танцува с Анупама и с насърчението на Кавия, Ванрадж и Хасмук тя се съгласява, като моли за подкрепата на всички. Адхик се усмихва, докато наблюдава Пахи.

Анупама танцува и всички се присъединяват към нея. Кавия, която се чувства виновна за това което крие, решава да каже всичко на Анупама. Тя дръпва Анупама настрани, изразявайки безпокойството си, а Анупама я насърчава да седне. Когато Анупама пита Кавия какво я тревожи, Кавия споменава бебето си, но преди да успее да каже повече, пристига Кинжал, която казва, че се чувства неспокойна, че е пропуснала събитието на Кавия. Кавия ѝ благодари, че е дошла. Междувременно Димпъл отбелязва на Самар, че Кинжал винаги иска да изглежда добре, на което Самар отговаря спокойно, казвайки, че това е нормално.

Междувременно Ануж се кара на Димпъл за отношението ѝ към Анупама, като ѝ напомня да уважава добротата на Анупама. Димпъл, раздразнена, пита защо всички гледат на Анупама като на светица, което Анупама чува, чувствайки се наранена.

Вижте също..

„Пантанал“, еп.65 – какво ще се случи…

admin

Епизод 76 (Ето какво ще видим) 14-ти май

admin

bTV намалява броя на дните на излъчване на “Опасно изкушение”

admin

Откраднати мечти – Епизод 140 (Ето какво ще видим) 15-ти декември

admin

„Наследство“ еп.113 (NOVA) – какво ще се случи

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy