Image default
Всички Сериали

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Гена прави ДНК тест на Сурия и Сухани и разбира, че не са биологични майка и син (19 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (19 юни) в следващия епизод на индийския сериал “Остани с мен: Завинаги”, който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Plus
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 160

Гена заставя Сикантар да ѝ каже защо е извършил всички тези престъпления. Той признава, че е убил Анант, защото е представлявал заплаха за бизнеса ми, а следващата му жертва ще е Сурия.

Оказва се, че Гена е скроила клопка на Сикантар. В този момент пристига полиция, която арестува злодея след изречените самопризнания. Сикантар се заканва пред Гена да си отмъсти.

В същото време вътре в къщата Сурия отваря очи и извиква името на Гена. Лекарят съобщава, че младежът спешно се нуждае от преливане на кръв.

Гена се свързва със Сухани и я моли заедно със Сарика да дойдат в болницата, за да дарят кръв за Сурия. Тя се досеща, че планът на Сикантар се е провалил.

Сухани и Сарика пристигат в болницата, но кръвните им групи не съвпадат с тази на Сурия. В този момент лекарят съобщава, че се е намерил донор.

Опитът на Гена да открие кой е анонимния донор се оказва безуспешен. Сухани се преструва на благодарна пред Гена за това, че е спасила живота на сина ѝ.

Гена съобщава на Сухани и Сарика, че Сикантар и Арджун са арестувани. Двете се изпълват с гняв и нападат Гена. Тя обаче им отвръща подобаващо.

Гена е съсипана, гледайки Сурия да лежи в безсъзнание. Тя не сдържа сълзите си и се разплаква, изразявайки желанието си той да бъде до нея завинаги.

Точно в този момент Сурия отваря очите си и изрича името на Гена, която от щастие целува ръцете му.

Сухани и Сарика посещават Сикантар и Арджун в затвора… Сикантар се заканва пред майка си, че ще убие Гена.

Гена започва да се съмнява, че Сухани е биологична майка на Сурия, тъй като кръвните им групи не съвпадат. Тя решава да направи ДНК тест.

Гена отрязва кичур от косата на Сурия, докато той спи. В този момент обаче той отваря очи и я моли да му прости за лошото си отношение.

Сурия не може да повярва, че собственият му брат – Сикантар – се е опитал да го отрови. Той умолява Гена да не поставя под съмнение майчината любов на Сухани към него.

Сухани успява да накара Гена да докосне шишенцето с отровата, която е приел Сурия, и по този начин да остави отпечатъците си.

Гена получава резултатите от ДНК теста, който доказва, че Сухани не е биологична майка на Сурия.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.



Източник

Вижте също..

Утре (02-ри ноември) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

„Скъпа мамо“, еп. 69 – Къде е Зейнеп?

admin

Епизод 37 (Ето какво ще видим) 30-ти януари

admin

Епизод 238 (Ето какво ще видим) 07-ми март

admin

“Ти разкажи, Черно море”: Ведат полудява след брака на Нефес и Ведат

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy