Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Серкан Чайолу и Айча Айшин Туран стават екранни партньори

Популярните турски актьори Айча Айшин Туран, позната на българската аудитория от сериалите „Мерием“ и „Черна роза“, и Серкан Чайолу, завладял сърцата на зрителите с емблематичния си образ на Аяз в „Сезонът на черешите“, са ангажирани с главните роли в нова драматична поредица, която ще се бори за зрителския интерес в южната ни съседка наесен.

Работата по проекта с работно заглавие „Изгорена страна“ вече е в ход. Първите сцени от него ще бъдат заснети в Черна гора през юли, а премиерата му се очаква през септември. Айча и Серкан ще се превъплътят в образите на Севда и Керем, чиято любовна история започва с поредица от съвпадения и прераства в неудържимо привличане.

Опитната Гонджа Вуслатери, известна у нас с ролите си в драматичния сериал „Майка“ и криминалната поредица „Моята опасна жена“, също се присъединява към актьорския състав, за да вдъхне живот на ключов персонаж. Четирима сценаристи работят върху сюжета, който за момента се пази в тайна. На режисьорския стол застава прочутия Бенал Таири, на чието блестящо майсторство е плод хитовата сага „Вятърничав“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Айча не се е появявала на телевизионния екран от лятото на 2021 г., когато изпълнява главна роля в успешната романтичната комедия „Приказка на острова“. Преди дни се състоя премиерата на филмова лента на „Нетфликс“ „Довери ми се“, в която красивата актриса партнира на харизматичния си колега Екин Коч (султан Ахмед I от „Великолепният век: Кьосем“). Продукцията се радва на завиден успех и бързо се нареди в топ 3 на неанглоезичните заглавия на платформата с 6,6 милиона гледания през първите три дни.

През последните години Серкан също предпочита изявите на големия екран. След финала на историческата поредица „Имало едно време в Кипър“ (2021) той записва участие в комедийните филми „Ах, Белинда“ и „Орегон“.

 

Серкан Чайолу: „Сезонът на черешите“ е най-специалният проект в кариерата ми

Айча Айшин Туран с нова визия и пред нови предизвикателства

Материалът Серкан Чайолу и Айча Айшин Туран стават екранни партньори е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

“Ти разкажи, Черно море”: Мерджан става жертва на пъклен план на Ведат

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 187: Трудни часове за Мелек и още по-тежки за Халил!

admin

Три сестри, еп. 77: Рючхан разкрива на Фатих коя е дъщеря му – какво ще се случи

admin

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

admin

Епизод 29 (Ето какво ще видим) 05-ти март

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy