Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица „Песента на живота“

Нургюл съветва сестра си да убеди Джем да подпише предбрачен договор преди да се омъжи за него, за да защити имуществото си, но Филиз не се вслушва в думите й. Атиф информира Байрам, че Джем и Филиз са се сгодили. Байрам остава доволен от новината и изтъква, че двамата ще престанат да притесняват семейството му. Хюлия посещава Махир в кафенето и го разпитва какво прикриват с Нилай от нея. Махир убедително я уверява, че се заблуждава. Хюсеин се присъединява към тях и информира Хюлия, че усърдно издирва Мелек. Хюлия изтъква, че най-вероятно Зейнеп е замесена в извезването на Мелек и съветва Хюсеин да разпита обстойно бившата си съпруга. Зейнеп се завръща в имението и с възмущение узнава за пристигането на Бахар в семейното жилище. Сюхейла и Хатидже се опитват да я успокоят, изтъквайки, че Хюлия не е принудена да се погрижи за племенницата си след бягството на Мелек.

Керим придружава Хюлия на преглед при генеколога й и двамата с вълнение узнават, че плодът се развива с нормални темпове. Хюлия е облекчена, когато в разговор насаме лекарката я уверява, че не очаква усложнения по време на бременността й заради тежкото й първо раждане. По-късно, докато пътуват към дома си, Керим признава пред Хюлия, че е много развълнуван от мисълта, че отново ще стане баща, но изпитва вина спрямо Мехмет, тъй като не е усетил същите емоции, когато Филиз му е съобщила за бременността си. Хюлия си припомня, че се е чувствала по същия начин, когато е научила, че очаква детето на Джем. Зейнеп не остава доволна, когато забелязва, че Хюсеин играе с Бахар. Укорява го, че пренебрегва собствената си дъщеря, която боледува от грип. Между двамата възниква кавга и Зейнеп разкрива пред Хюсеин, че тя е прогонила Мелек. Заявява му, че се опитва да спаси семейството им заради Джерен, но Хюсеин подчертава, че това е невъзможно. Махир помага на Бурчин да се подготви за театралната постановка, в която участва. Между двамата се поражда напрежение, когато Махир узнава, че Бурчин трябва да целуне свой колега по време на представлението. Тя го упреква, че не проявява разбиране към професията й и си тръгва разгневена от кафенето. Джем организира романтично предложение за брак на Филиз и двамата се женят още на същия ден, въпреки неодобрението на Нургюл. Джем съобщава на Филиз, че е подготвил специален подарък за нея, който ще й предаде на следващия ден. Мелек се обажда на Нилай за да разбере как е реагирала Хюлия, когато е научила истината за Бахар. Нилай й признава, че с Махир и Кая са взели решение да не разкриват пред Хюлия, че Бахар е нейна дъщеря. Убеждава я да се завърне в Истанбул и да продължи да се грижи за Бахар. Мелек е облекчена от новината и се разплаква от щастие. Тя обсипва Нилай,  Кая и Махир с благодарности. Мелек признава на приятелката си, че е отседнала при Тюлай.

На сутринта Хюлия отново е обзета от ревност заради близостта на Керим и Мелис, които работят заедно по новия научен труд на Керим. Нургюл укорява Филиз, че злоупотребявала с алкохола от сутринта и безуспешно се опитва да я убеди да положи усилия, за да преодолее зависимостта си. Сюхейла и Хатидже пристигат в дома им, за да изискат обяснение от Филиз за съдебното й досие. Двете са възмутена от състоянието, в което откриват Филиз. Отправят й ултиматум да се откаже от делото за попечителство, ако не желае да влезе в затвора. Филиз е потресена, когато Сюхейла й предават досието. Нургюл остава силно разочарована от сестра си, когато узнава за престъпното й минало. Мелис директно заявява на Керим, че изпитва привличане към него, но той изтъква, че има щастлив брак със съпругата си и я уверява, че не би могла да го съблазни. Хюлия се опитва да научи от Зейнеп с какво е заплашила Мелек, за да я прогони. Зейнеп не я удостоява с конкретен отговор, но изтъква пред Хюлия, че двете с нея много си приличат и тя би постъпила по същия начин, ако някоя жена застраши брака им с Керим.

Джем се свързва с Хюлия и я убеждава да се срещнат. Докато пътува към него, Хюлия се свързва с Махир, от когото научава къде е отседнала Мелек. През сълзи Филиз се съгласява да се откаже от попечителството над Мехмет. Докато Сюхейла и Хатидже спорят разгорещено с Нургюл, Филиз излиза на балкона на жилището и се хвърля оттам. Нургюл изпада в паника, незабавно слиза при сестра си и безуспешно се опитва да я свести. По-късно Филиз е откарана в лечебно заведение в тежко състояние, а Нургюл обвинявана за случилото се Хатидже и Сюхейла. Предупреждава ги, че един ще разкаже на Мехмет, че те са станали причина за смъртта на майка му.

Джем пристига на мястото на срещата им с Хюлия и й съобщава, че детето, което е родила от него е живо. Той й обяснява, че Мелек я е заблудила, че бебето е починало и го отглежда под името Бахар. Показва й видеозапис с признания на акушерката, участвала в раждането на Бахар. Хюлия е потресена от новината и отказва да повярва на твърденията на акушерката. Джем съобщава на Хюлия, че се е оженил за Филиз и настоява Хюлия да му предаде Мехмет, ако не желае всички да научат, че Бахар е нейна дъщеря. Хюлия е възмутена от искането на Джем и категорично му заявява, че няма да се раздели със сина си. Джем я заплашва, че още същата вечер ще пристигне в имението и ще разкрие цялата истина пред семейството й. Махир незабелязано се приближава към тях и насочва оръжие към Джем. С помощта на двама наемници го отвежда до автомобила си. Изненадващо към тях се присъединяват трима въоръжени мъже, които отвличат Джем. Махир остава силно озадачен от случилото се.

Хюлия се прибира в имението и през сълзи наблюдава играещите си Бахар и Мелек. Тя с вълнение хваща ръката на Бахар, след което незабавно се отправя към Мелек. Докато шофира към дома на Тюлай, Хюлия си припомня всички страдания, които е преживяла, докато е смятала, че е станала причина за смъртта на новороденото си бебе. Тя пристига пред жилището в момента, в който Мелек се качва в такси, за да се завърне в Истанбул. Хюлия принуждава сестра си да слезе от превозното средство. Мелек осъзнава, че тя е разбрала цялата истина.

Обезумяла от гняв, Хюлия горчиво упреква Мелек, че я е заблудила за смъртта на бебето й. Хюлия съобщава на сестра си, че ще предаде Бахар на Джем, и напуска дома на Тюлай. Мелек изпада в паника и за кратко губи съзнание, а Тюлай й помага да се съвземе. Хюлия спира автомобила си насред шосето и напрегнато разсъждава какви действия да предприеме. Махир споделя с Кая недоумението си от неочакваното похищение на Джем. Към тях се присъединява Нилай, която Махир уведомява, че Хюлия е узнала истина за Бахар. Потресена, Нилай споделя с Махир опасенията си от реакцията на Хюлия. Тя безуспешно се опитва да се свърже с Мелек и неочаквано се разридава, признавайки, че се надява Бахар да се завърне при тях. Орхан – шофьорът на Сюхейла и Хатидже, уведомява Атиф за инцидента с Филиз. Атиф от своя страна информира за случилото се Байрам, който разгневен укорява своя охранител, че е оставил Сюхейла и Хатидже без надзор. Сюхейла и Хатидже посещават заведение край морето и притеснени обсъждат дали ще бъдат подведени под наказателна отговорност заради опита за самоубийство на Филиз. Хюсеин влиза в спор с Байрам заради решението му да проучи миналото на Филиз тайно от семейството си. Махир е уведомен от Нургюл, че Филиз е в тежко здравословно състояние, и той незабавно се отправя към болницата.

Тюлай изтъква пред Мелек, че въпреки добрите й намерения тя е постъпила несправедливо към Хюлия, като я е излъгала за смъртта на новороденото й бебе. Мелек през сълзи споделя с Тюлай опасенията си, че Хюлия ще изпълни своята закана да предаде Бахар на Джем. Докато шофира към имението, Хюлия получава силни болки в областта на корема и изплашена спира автомобила на крайпътна бензиностанция. Докато полага усилия да се успокои, тя получава обаждане от разтревожената Джейлин, която я уведомява, че Бахар плаче безутешно и иска да види майка си.

Нургюл изтъква пред Махир, че Сюхейла и Хатидже са подтикнали Филиз към самоубийство. Махир остава възмутен, когато узнава, че Филиз се е омъжила за Джем. Той се досеща, че Нургюл е организирала отвличането на Джем, за да го принуди да анулира брака си с Филиз. В присъствието на адвокат Кенан мъжете, похитили Джем, го убеждават да подпише бракоразводните документи, но той отказва. Байрам пристига в болницата и уверява Нургюл, че никой от близките му не би застрашил умишлено живота на Филиз. Подчертава, че не е възнамерявал да прави публично достояние досието на Филиз, а тайно да го предаде на съдията, за да може Керим да получи попечителството над Мехмет. Байрам изтъква, че психиката на Филиз е силно разклатена и тя сама е взела решението за скочи от терасата под въздействието на алкохола. Джем се съгласява да анулира брака си с Филиз срещу солидно финансово обезщетение. Керим също се появява в клиниката и настоява за обяснение от Байрам за случилото се с Филиз. Нургюл забелязва Керим и се опитва да го прогони, но той я уверява, че е силно разтревожен за сестра й. Нургюл го информира, че състоянието на Филиз е критично. Докато разпитва Байрам как досието на Филиз е попаднало у Сюхейла и Хатидже, Махир се досеща, че това е дело на Хюлия. Операцията на Филиз приключва и лекарите информират Керим и Филиз, че след 24 часа ще се опитат да я събудят, за да установят какви са пораженията от падането й. Керим и Хюлия провеждат телефонен разговор. Той премълчава инцидента с Филиз и я убеждава да обядват заедно. Хюлия го заблуждава, че е прекарала деня на пазар и с неохота се съгласява да се срещнат, умело прикривайки истинските си емоции. По-късно тя се отдава на тревожни мисли как Бахар ще я приеме в живота си и отново получава силни болки. Афектирана от кавгата с Хюлия, Мелек се обажда на Хюсеин и го увещава да се срещнат. Зейнеп с огорчение дочува разговора им. Мелек споделя с Тюлай, че ще промени коренно поведението си, за да се събере отново с Бахар на всяка цена. Хатидже предлага на Сюхейла да се предадат пред органите на реда и да поемат отговорност за случилото се с Филиз. Зейнеп узнава от Арда за опита за самоубийство на Филиз.

Материалът Тази седмица „Песента на живота“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

“Не ме оставяй”: Бора издирва Гьонюл

admin

Утре във "Вятърничав": Развод; Реян разбира, че Миран е (22 септември)

admin

Алфа – Сезон 1 Епизод 1 (Онлайн)

admin

Златно момче – Сезон 2 Епизод 70 (Ето какво ще видим) 08-ми юли

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy