Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

„Опасни улици“ се завръща с нов сезон

След месеци, в които съдбата на един от най-успешните криминални сериали в турската телевизионна индустрия беше неясна, стана известно, че съвсем скоро ще започнат снимките на новия 18-и сезон. Излъчването на сагата беше прекратено през декември м.г. заради здравословните проблеми на Тюркер Инанолу (бащата на Илкер Инанолу), който е сценарист, режисьор и продуцент на сагата.

Първоначалната почивка на екипа от 45 дни беше увеличена многократно като продуцентите дори посъветваха артистите и служителите от техническия екип да потърсят нова работа. Решението снимките официално да бъдат прекратени предизвика разочарованието и гнева на милиони зрители като за да спаси продукцията Тюркер предоставя безвъзмездно авторските права за един сезон от детективската поредица на компания D Media. След неговия ход е постигнато споразумение и с част от артистите да се завърнат към легендарния полицейски екип.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

В момента продължават усилените подготовки за дългоочакваното продължение. Вече е известно, че Зафер Ергин (татко Ръза), Илкер Инанолу (Енгин), Йозгюр Озан (Хюсню) и Озан Чобанолу (Хакан) ще подновят своето участие. Оуз Пече (Юсуф – „Безмилостен град“) също отново ще се завърне в образа на комисар Емре. Вече са ясни и новите актьори, които ще се присъединят към екипа. Звездата Мустафа Юстюнда (Хашмет – „Научи ме да обичам“, Сермет – „Милост“, Давуд Паша – „Великолепният век: Кьосем“) е избран за образа на новия злодей в сагата. Младият Хасан Дениз Яран ще се превъплъти в образа на комисар Кадир Коркмаз.

Артистът Джансу Фърънджъ, който напусна поредица „Рибарче“ и ролята на Ибрахим, е избран за образа на полицейския началник Юнал.

Материалът „Опасни улици“ се завръща с нов сезон е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре във "Вятърничав": (26 юли)

admin

Утре в "Богатите също плачат": Мариана разбира (3 август)

admin

Наследство – Епизод 85 (Ето какво ще видим) 24-ти юли

admin

Утре (22-ри май) в “Три сестри” Ето какво ще видим

admin

„Преплетени съдби“, еп. 10 (Diema Family)– какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy