Image default
Всички Сериали Интересно

Мистър Грешен – Епизод 8 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва еп. 8 на „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 5 септември 2023 по bTV Lady.

Езги и Йозгар пътуват за сватбата на сестрата на Йозгар. Йозгар случайно избира да спре за почивка в заведението, което е собственост на родителите на Езги. Майката на Езги си мисли, че Йозгар е д-р Сердар, а Йозгар и Езги се преструват на двойка и не разкриват истината.

Езги и Йозгар пристигат в родния дом на Йозгар, където много добре си играят ролята на двойка, докато не идва стринката на Йозгар, която е на път да разкрие лъжата им. Какво ще направят Езги и Йозгар, за да не ги разкрият?

Йозгар и Езги пътуват за сватбата на сестрата на Йозгар. Езги е заспала, а Йозгар решава да спре, за да си починат.

-Езги, хайде събуди се!

-Какво, пристигнахме ли?

-Не, ще си починем малко! Това място е прочуто с кухнята, за да не мрънкаш после, че съм те завел в някое ужасно заведение!

Езги слиза от колата и пита Йозгар, къде са, а той ѝ отговаря, че на пътя за Бурса. Притеснена Езги дърпа Йозгар:

-Ела, майка ми идва!

Жената, която идва срещу тях казва името на Езги, а Йозгар шокиран пита, Езги, дали това е майка ѝ.

-Да, това е майка ми!

Йозгар изпада в ужас, а майката на Езги радостна прегръща дъщеря си, а след това се представя на Йозгар.

-Сонер! – подава ръка майката на Езги на Йозгар.

– Йозгар!

Езги казва на майка си, че той е с две имена, тъй като тя го взема за Сердар. Сонер казва на Йозгар, че Езги много ѝ е говорила за него и го пита, дали е лекар. Йозгар не отрича. Сонер им казва да се настаняват, а тя ще отиде да каже на Юнал.

Йозгар пита Езги, кой е Юнал е тя му казва, че вторият ѝ баща, съпругът на майка ѝ.

Езги ядосана го пита, как е могъл да спре точно в това заведение…

-Всъщност майка ти ме мисли за Сердар, какъв е всъщност той?

Езги му обяснява, че родителите ѝ са я поканили за уикенда, а тя ги е излъгала, че със Сердар имат планове. Йозгар я пита, дали сега трябва да се преструват на гаджета, а тя му отговаря, че май да. Йозгар отбелязва, че това е тренировка, преди да отидат при неговата майка.

Езги се ядосва как след това ще запознае майка със Сердар след като ги е запознала. Йозгар я дразни като казва, че въобще не трябва да ги запознава, защото има една поговорка, „Гледай майката, когато вземаш дъщерята!“

Пристига и Юнал, който силно прегръща първо Езги, а след това Йозгар.

Сонар казва на Йозгар, че колкото повече го гледа, толкова повече мисли, че го познава отнякъде и го пита, дали преди не са се виждали или срещали.

-Ако опознавах жена като вас, щях веднага да си спомня!

Погледът на Езги попада на списанието, чиято корица краси Йозгар.

Сонар го пита, дали дава интервюта във вестници и списания. Езги си крие лицето, като си мисли, че майка ѝ се досеща, къде го е видяла, но Сонар обяснява, че сигурно от някое здравно списание, което е чела.

Езги казва, че отива до тоалетната и веднага ще се върне, като взема списанието, в което е интервюто на Йозгар.

Езги се връща, а Йозгар казва, че трябва да стават, защото отиват на сватбата на сестра му. Севим и Юнал казват, че са им приготвили храна за из път и отиват да я донесат, а Йозгар казва на Езги, че родителите ѝ са толкова сладки, че за малко всичко да им разкаже. Езги му отговаря, че е забелязала.

Сонер и Юнал изпращат Йозгар и Езги. Сонер подава кошница на Йозгар и му казва, че това е за неговото семейство, всичко е домашно направено, а Юнал на Езги, кошница, която са приготвили за попът, за да се хапнат.

Сонер и Юнал махат след тях, а Сонер казва на Юнал, че много е харесала момчето, а Юнал отговаря, че и той също го е харесал.

В колата Езги се кара на Йозгар, как можа от всички заведение да избере това на родителите ѝ, той ѝ казва, че Озан му го е препоръчал, че било много известно.

-Как ли пък не?! Не и колкото теб, Мистър Грешен! – казва Езги като вади списанието, на което Йозгар е на корицата. Йозгар я пита, защо го е взела, а тя му казва да се благодари, че майка му не я е хванала, а и за малко е щяла да си спомни кой е.

Езги цитира някой отговори от интервюто на Йозгар, а той ѝ казва, че това не са неговите отговори и цялото интервю е променено, защото е разгневил едно момиче. Езги отвръща, че идеята за отмъщение е добра.

-Тя направо те е направила на пух и прах! – отбелязва Езги.

-Това не ме интересува, но когато мама прочете, че не вярвам в любовта и брака се срина!

Езги го пита, дали заради това си е търсил гадже. Йозгар отговаря, че ако той не си е бил намерил, майка му е щяла да му намери!

Езги се смее, че сега той ѝ е паднал в ръцете.

Действието се пренася в къщата на майката на Йозгар, която си говори с дъщеря си, че ако приятелката на Йозгар ѝ хареса, ще направи всичко възможно, за да ги ожени.

Йозгар казва на Езги, че почти са пристигнали, а тя му казва притеснена, че се надява да не го провали. Йозгар я пита, дали досега никой приятел не я запознавал с родителите си.

Езги мълчи.

-Горкичката и голият ли охлюв не те запозна? Ех, тези мъже и знаеш ли, че това е показател, доколкото човекът е сериозен, ако един мъж иска брак, веднага ще те представи на майка си.

-Знаех си, пропилях толкова години от живота си, а ти защо не се появи по-рано! Ще те помоля да не ме оставяш насаме с майка си!

Йозгар казва, че е имал идея да я прехвърли на майка си и да си почине от нея, но се надява да не се провалят, защото ако майка му разбере, че я лъжат, ще стане страшно!

Езги го моли да не я напряга, защото ѝ става зле и не знае как да влезе в роля и как да се държи.

-Спокойно, Езги, няма нужда да влизаш в роля! Бъде себе си! Ти и без това не си нормална! Когато мама те опознае, ще си каже, че по-добре никога да не се женя!

Езги се засяга от приказките му и ядосана му казва, да отбие, а Йозгар ѝ казва, че просто се е шегувал и добавя, че като я запознае с майка си, майка му много ще я хареса, дори ще се гордее, че се е запознал с момиче като нея.

Йозгар и Езги спират пред имението. Езги казва на Йозгар да вземе кошницата от родителите ѝ и да стои до нея. В този момент излиза майката на Йозгар и силно го прегръща, а след това идва и сестра му и тя също го прегръща. След това двете се запознават с Езги.

-Приготвих ви стаите. Вие в една ли стая? – пита майката на Йозгар.

-Не, ако има хотел, там ще отседна – отговаря Езги.

-Как така мила, ще ни обидиш?! – отвръща майката Йозгар и тихичко казва на дъщеря си, че Езги е взела изпита, както е казала, че няма да е в една стая с Йозгар и много ѝ допада.

Йозгар показва стаята на Езги, а тя го пита, дали се е справила добре, а той я хвали, че е играла много добре.

След малко Йозгар чука на вратата на Езги и я пита, дали е готова, защото той отива при майка си. Езги излиза преобразена, а Йозгар ѝ казва, че прилича на истинска дама, а Езги му отговаря, че е заради ролята.

Йозгар ѝ казва да го хване подръка и ако се справят днес, всичко ще е наред.

Езги и Йозгар отиват на верандата, където майка му и сестра му са сложили масата и ги чакат. Йозгар пита майка си, къде са останалите, а тя му отговаря, че на никой не е казала, за да прекара известно време на спокойствие с тях.

Тъкмо казва това и пристига стринката на Йозгар – Фитмет, която не спира да им задава въпроси.

Ебру казва на стринка си да остави Юзгар и Езги да хапнат, а тя отвръща, че е казала на Хаире, която ще събере всички и ще ги доведе и няма да може да си поговори на спокойствие с тях.

В този момент Йозгар се прави, че получава sms и бързо скача от масата, като хваща Езги за ръка и казва, че е забравил за нещо и така се измъкват от неудобните въпроси на стринката на Йозгар.

-Тази Фитмет ще ни разкрие! – казва Езги.

Йозгар казва на Езги да се качва на мотора, който стои пред портите на имението.

Йозгар и Езги пътуват на мотора и ни правят свидетели на страхотни гледки от Гьочек.

Йозгар спира мотора на пристанището, а Езги го пита, къде отиват, а той ѝ казва, че на яхтата, защото иска максимално да се отдалечат от родната му къща.

Джансу се обажда на майката на Езги и я пита, дали Езги е при нея, а тя ѝ казва, че Езги и момчето са заминали. Джансу е изненадана и я пита, с кой е била Езги, а тя ѝ отговаря, че с лекаря.

Джансу се чуди в какво се е забъркала Езги, защото вижда, че докторът в болницата. Тя се опитва да се обади на Езги, но телефонът ѝ е изключен.

Джансу пита Левент, дали е говорил със Сердар. Левент обяснява на Дениз, че не Сердар е отказал вечерята, а Езги и тя я е излъгала.

-Не скъпи, между нас с Езги няма тайни, но тук има нещо ненормално!

Левент я съветва да говори с Дениз. Джансу се обажда на Дениз, но и тя не знае нищо и е шокирана като разбира, че Езги е била при родителите си с някакво момче, което е представила за Сердар.

В същото време Йозгар и Езги пътуват с яхтата. Езги казва на Йозгар, че трябва да измислят как са се запознали, която и двамата да разказват, за да не ги хванат, че лъжат…


Преглеждания: 5



Мистър Грешен – Епизод 8 (Ето какво ще видим)

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп. 73 – какво ще се случи…

admin

"Трима братя, три сестри" – сезон 2, най-новият сериал с Джейн Сиймур, румънският сериал "Кланът", премиерен сезон на "Безкрайна фиеста" – в каналите на bTV Media Group

admin

Утре (14-ти април) в “Ти разкажи, Черно море” Сание носи бохчата с чеиза

admin

“Мрежа от лъжи”: Една законна съпруга ще се бори за мъжа си

admin

Ако Ферит не се разведе, майката на Пелин ще разкрие голяма тайна за Корханови

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy