Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Вятърничав”, еп. 73 (Diema Family) – какво ще се случи…

Мелике се обажда на Реян и казва, че не може да успокоят Гюл, а не искала да тревожи майка й, Реян и казва, че веднага ще дойде, а Миран и казва, че и той тръгва с нея!

– Реян, изкарай цялата си ярост върху мен, крещи, бий ме, но не спирай да вярваш в Мен, и казва Миран когато я оставя пред чифлика на Шадоглу.

Реян му благодари, че е дал кръв за баща й, че ѝ е помогнал да го види… Миран и отвръща, че баща ѝ непременно ще се оправи, че „бащите стоят на крака, заради децата си“, а след като Хазар ѝ го е обещал, той непременно ще го направи!

Миран виждайки как Реян се отдалечава, вика след нея, поне да му даде надежда, а тя се обръща и му казва, че тя няма надежда, за да му я даде на него!

Мелике казва на Реян, че се връщат в имението, защото Насух иска след изписването на Хазар, той да се върне там!

Хандан пита Азат, какво е решил по-повод женитбата си с Елиф, а той и отговоря, че сега не може да мисли по този въпрос и тръгва за болницата!

Ярен казва на майка си, че още днес ще уреди женитбата на брат си, и си уговаря среща със Султан.

Сутринта Миран отново отива на онзи мост и се заклева, че няма да се откаже от Реян и на нея няма да позволи, да се откаже от него!

Хандан прави забележка на Реян, как може след случилото се, да позволява на Миран, да се навърта около нея, но тя и отвръща, че на никой няма да дава обяснения за личния си живот!

В имението на Асланбей на закуска, Султан мислейки си, че Азизе е далече, далече от тук, сяда на място на Азизе на масата и казва, че от днес това е нейното място, защото баба ѝ винаги е казвала „Да си знае мястото“ и сега си знае мястото.

Азизе излиза и казва, че отново не я е разбрала правилно, това, което е искала да ѝ каже, а Султан за малко да се задави, след като разбира, че Азизе е в къщата.

Миран се чуди, защо никой в имението нито е чул, нито е видял, как е влязъл и паднал Хзарт, а най-вече защо е дошъл – всичко е много странно.

Фарат изразява мнение, че може би е дошъл да го убие, но Миран го отхвърля – Хазар Шадоглу не е такъв човек, той не играе игри, ако искаше нещо да ми направи, той директно пред мен щеше да застане! Има друга причина, но каква?

Текст от potv.bg

Вижте също..

Утре (05-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Арас казва на Асия, че

admin

Утре (27-ми април) в “Ямата” Аличо излиза на разходка

admin

турският сериал започва по bTV

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Катастрофа с Гена (20 март)

admin

Тази седмица в „Да обичаш, след като си обичал“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy